sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Sushiprässi

Tässäpä uusi sushiprässini, jonka Milla ja miehensä veli ovat tehneet. Aikas hieno vai mitä? Mun Calorimetrit menee siihen perheeseen kiitokseksi. Tossa voi valmistaa esim. sellaisia levättömiä susheja, ladotaan sushiriisiä, päälle täytettä, painetaan tiiviiksi, voidaan leikatakin valmiiksi ja poistetaan seinämät ja kansi ja voila!
Oli lähellä, etten ensin tilannut tuolta.

Sitten lopuksi vielä pienellä painettu osuus:

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain.


Itse osallistuin haasteeseen Lankatarinoita-blogissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin osallistua:)

s-posti:suden.korento@luukku.com

ritvis kirjoitti...

Minä myös ja rupean kehittelemään jotain takaisin. Tässä joutuu minun vähäinen luovuuteni koetukselle.

Noora Uski kirjoitti...

Oisko sulla antaa tähän jonkin sortin mittoja?? :3 Olis ite kiva koittaa myös tehdä, kun ei Suomesta tahdo mistään saada :D

kio kirjoitti...

heips. pituus 21,9cm, leveys 7cm, seinämien paksuudet 1cm. Tuo sisäkappale tummemmasta puusta on 4.9cm x 19.9cm. Leikkauslovet on n. 3.4cm pitkät ja 3mm leveät. POhjassa on kiinni "jalat" 7cm pitkät ja 1cm paksut ja leveät. Katossa palkit on saman levyiset kuin levykin eli 4.9cm, katon pitäisi mennä ulkokuoren sisälle painamaan riisiä ja muuta täytettä lyttyyn.

بروكر kirjoitti...


I definitely love this site.
https://prokr2020.livejournal.com/
https://prokr2020.cms.webnode.com/khdmat-brwkr/
https://www.tumblr.com/blog/prokr2020
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/