maanantaina, elokuuta 25, 2008

nypläysvideo II

Juttelin Pirkon kanssa äsken puhelimessa yhdestä neuletyöstä ja siitä tulikin mieleen, etten ole laittanut viimeistä videota nypläyksestä eli miten lisätään pari oikealle mentäessä (yksi vaihtoehto useasta). Tossa kohtaa työ levenee ja joudutaan pareja pikkuhiljaa lisäilemään. Enjoy ne joita nypläys kiinnostaa :) Toki muutkin saavat nauttia ;)

Äänessä Pirkko Särkimäki, kameran päässä minä (hitsi kun ne kädet tärisee)

4 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

No vautsi vau, että tällaista taituruutta. En ite ossaa, ihailen vaan muita taitajia.

mokkakissa kirjoitti...

sissus sentään, tehän olette hullumpia kun olen luullutkaan. oikeastiko te kaiken muun lisäksi väsäätte vielä jotain tuollaista. ei kai tuo ole kovin tarttuvaa? vielä en tunne oireita, mutta ehkä sillä on pidempi itämisaika.
sulle ainakin sopis noi mun kokeilemat mielestäni kamalan vaikeat Japanilaiset sashikot ja kumppanit...

kio kirjoitti...

christina, kiitos :) et kai meinannut että video oli taituruutta ;) tuo on yhden katjan lehti, hänelle se on ollut ikiensimmäinen työ ja pirkko tässä näytti miten parit lisätään.

mokkakissa, luulenpa että tossa on kosketustartuntariski. Jos pääsisit itse hiplailemaan, niin itämisaika on lyhyt, muutaman minuutin ;)

Unknown kirjoitti...

Olen tartunnanvaarasta samaa mieltä, että se on hyvin tarttuvaa ja siitä taudista ei parane vaan se vain lisääntyy nimittäin tiedonjano. Kun oppii perusasiat täytyy saada kokeilla jotain uutta.

Olen saanut tartunnan melkein 30v sitten ja tiedonjano on vain lisääntynyt. Se on sellainen nautinto, jota ilman ei voi olla.

Minulla kun ei ole tupakan eikä viinan himoa, mutta nypläämisestä ja käsitöiden tekemisestä tulee samanlainen himo, sitä pitää saada aina joka välissä ainakin vähäsen tehdä.