sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

Nyplätty taulu

Tässä sarjan ensimmäinen, tytön profiili. Malli 2/98 Lace Express -lehdestä. Suunnittelija tsekkiläinen Svetlana Pavlikova. Muistaakseni mulla oli käytössä bockens 60/2 ja kasvoissa bockens 90/2. Tosi kaunis kehys ja oikein onnistunut kokonaisuus mielestäni.

8 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Hyvänen aika! Miten tuo on edes mahdollista? Tosi hieno!

heidi kirjoitti...

Oletpa tehnyt ison työn! Nyplääminen on niin hidasta, että ei taitaisi täällä hermt riittäää...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis taulu.
Kauanko meni nypläämiseen aikaa.

helena kirjoitti...

Upea taulu! On varmaan aika haastavaa tuo nypläys, itse en uskalla haaveillakaan aloittavani kun ei varmaan hermot kestäisi...

Kristiina kirjoitti...

Vautsi vau, näyttää kyllä todella hienolta. Itse en ymmärrä nypläämisestä mitään. Olen ollut vähän reissussa ja siksi luin vasta eilen uusimmasta Annasta uudesta Ogelin kaupasta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana :) Ihailen kovasti nypläystöiden tekijöitä. Itselläni ei taitaisi kärsivällisyys riittää.

Mummoni teki muutamia vuosia sitten vielä ahkerasti nypläystöitä ja minunkin kotiani koristaa yksi iso ovaalinmuotoinen liina ja pieni taulu, jossa on nyplätty tyttö.

Mohariina kirjoitti...

Wau, pakko päästä joskus kokeilemaan nypläystä.

Merino Brightsissa värikkäimmässä ei sattunut yhtään solmua kahteen kerään, ruskeassa oli kahdesta kerästä toisessa yksi solmu ja harmaassa toisessa oli useampi solmu. Suurin inhotus solmuista tulee värin epäjatkuvuuskohtina.

Alhaalta ylöspäin tehdyissä sukissa tökki eniten se kantapää, KnitPicksin 15cm puikoilla tuppasi olemaan ongelmia silmukoiden pysymisessä puikoilla kantapäässä. Siitäkin selvittiin. Joskus tuolla metodilla voisi tehdä sukat uudelleen, mutta mitään hirveää hinkua noista ei jäänyt.

kio kirjoitti...

kiitos kaikille ihanista kommenteista!
anitta, en ole ton kohdalla seurannut kauanko meni, mutta kauan :)