sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Flunssaista matelua

Olisin tänään lähtenyt pidemmälle pyöräilylenkille, mutta pari päivää räkätauti on taas vaivannut. Kuukausi sitten olin flunssassa ja nyt parhaimpien ilmojen aikaan onnistun taas saamaan sellaisen, vähänkö huono tuuri. Nooh eilen ja tänään pyöräilin siltikin, mutta noin tunnin ajan vaan ja mateluvauhtia, toivottavasti tauti helpottaa pian!

3 kommenttia:

Vilijaana kirjoitti...

Voi sama täällä, ihan hirvee flunssa ollut yli viikon ja edellinen oli kuukausi sitten. Jouduin Tallinnan reissunkin viime viikolla jättämään väliin mutta onneksi pääsee nyt Tukholmaan vaikka nenu on yhä tukossa. Niin ja Tallinnaan nyt onnkesi aina pääsee.. Joo se 13.6. ei käy mulle, on jo parikin juttua silloin. Ja mikäs KIP??? En tiijä mitään mistään! Ja millos ja missä olis neuletapaamisia kesäkuussa ja mistä niistä tiedotetaan kun ei se blogi enää toimi missä aiemmin oli tietoa? Käykö sulle arkisin jossain vaiheessa se saareilu? Mulla on kyllä teltta ja ehkä sais lainaksi toisenkin... ;) Pikaista paranemista!

Mohariina kirjoitti...

Onneksi et ollut niin sairas, että olisit joutunut jättämään ulkoilun kokonaan väliin. Pikaista paranemista!

kio kirjoitti...

vilijaana, tosi harmi kun oot kipeä. Monta hyvää suunnitelmaa pilaa. KIP on knitting in public. Anitta blogissaan on ainakin keräillyt tapaamisia. http://kiisseli.vuodatus.net/blog/1983771
Arkisin oon kyl melkein koko kesän töissä, en ole tarkemmin katsonut miten sinne nyt pääsee, mutta voihan sinne muutamaksi tunniksikin mennä illaksi, viikonloppu toki sopii paremmin.

Mohariina, kiitos!