maanantaina, marraskuuta 03, 2014

Pitsikurssin käpyilyä

Viime viikonloppuna minä ja muutama muu Kapiokirstulainen oltiin jälleen Tervakoskella pitsikurssilla. Kuka teki mitäkin, joku nypläsi, joku neuloi, useampi meistä teki käpypitsiä, minä tällä kertaa vain kävyllä ja muut käytännössä neulalla. Nypläystyyny mulla oli mukana, mutta en ottanut tällä kertaa autostakaan.
Lumihiutalejoukko kasvoi yhdellä yksilöllä ja koko 10 kappaleen poppoo matkustaa parin viikon päästä Tampereelle, missä saavat kunnian olla Jatan aitan myyntikojun rekvisiittana!
Sain pari kirjanmerkkiä tehtyä, mallit japanilaisesta opuksesta. Kävyllä kun tekee, olen jo havainnut muutamia etuja neulaan verrattuna, mutta purkamisen helppous ei kuulu niihin. Heti, kun erehdyin ajattelemaan, että meneepä sujuvasti ja rupesin kuuntelemaan muiden tarinointia, niin joohan piti peruuttaa.
Sitten sain tuollaisen setin aikaiseksi, riipus oli ensimmäinen ja sitä tahkosin loppuun jo edellisenä viikonloppuna Tuusulan kansalaisopiston kurssin jälkimmäisellä jaksolla. Se on vino ja se pienin ensimmäinen pyörylä pääsi unohtumaan. Korvikset ovat jo lähempänä alkuperäistä ohjetta, mutta samanlaisia niistäkään ei tullut. Täytyisi tehdä vaikka kymmenen ja sitten voi paritella niitä :) Mutta olen tyytyväinen kokonaisuuteen, eipä ole kenelläkään toisella samanlaisia.

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Todella kaunis korusetti :)....tykkään. Kirjanmerkit ovat myös Ihania, kuten myös niiden väri. Tuota kirjanmerkeissä olevasta kukasta saisi myös kauniin korusetin :)