tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Lunta sataa!!

Sain kuvattua pari nypläystyötä lisää, valmistuivat viime vuoden loppupuolella. Kuvasin ikkunan vieressä luonnonvalossa kerrankin. Joulukelloa en tainnut näyttää valmiina edes nypläysryhmässä. Joulukellomalli jostakin saksankielisestä kirjasesta, ja tähti jostakin englanninkielisestä kirjasta (Pirkko voi kommentoida jos muistaa). Molemmat olivat hauskoja tehdä ja valmistuivat nopeasti.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Nyt tajusin miten saa ne "otsikot" tilattua. Eli tuolla alhaalla kun on linkki "Tilaa: Blogitekstit (Atom)" niin siitä onnistu. En kyllä muista että olisin sitä tehny siellä Sarin blogissa, mutta ilmeisesti olen huomaamattani.. =)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava löytää kommenttisi :) !!! ja sen perästä tämä blogisi!!! Noo... se nypläys on edelleen vaiheessa... mutta ei unohdettu kuitenkaan. Mantelia hinkuaisin edelleen kovasti oppimaan...

Unknown kirjoitti...

Tämä sinun huolellinen työsi ja käsialasi näkyy näissäkin pitseissä. Aivan ihania!!!

En nyt tähän hätään muista kirjojen nimiä, joten kaivan esille jos joku haluaa tietää.
Millalle laitan terveiset tähän samaan: Tervetuloa kurssille jatkamaan hyvin alkanutta nypläystä.

kio kirjoitti...

tässä on muuten kaksi eri millaa, jotka ovat molemmat onnistuneesti aloittaneet nypläämään ;) terveiset molemmille

Anonyymi kirjoitti...

=) Moi Pirkko! Minä kyllä tulen taas joskus uudestaan nypläyskurssille, varmaankin viimeistään siinä vaiheessa kun päästään muuttamaan takaisin Helsinkiin ja on vähän enemmän vapaa-aikaa. Nähdään!

Mamo kirjoitti...

Kiitokset blogin kirjoitajalle, ihanalle ihmiselle jolla on energiaa vaikka muillekin jakaa. Tosi mukavaa katsella aikaansaannoksia ja "tuntea kateuden kyyn" luikertelevan sydämeeni; miks minä en saa aikaiseksi yhtään mitään?

kio kirjoitti...

Marja, kiitos! Älä päästä kyytä ;) Jokainen saa jotain aikaiseksi, mäkin välillä vaan harmittelen miksi roikun tietokoneella enkä välttämättä saa yhtään mitään aikaikaiseksi viikkokaupalla.