lauantaina, toukokuuta 09, 2009

Haaste

Pirjo-Riitta haastoi kertomaan muutaman tuntomerkin itsestäni.

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: kirppusarjassa painitaan 160cm ja painoa sopivasti, posket yleensä pyöristyy ekana suklaakauden aikana

2. NÄKÖ: lyhyet mustat hiukset, nyt ultralyhyet (=kesätukka). Yleensä meikkaan hyvin harvoin, silloin kun hiukset lyhyimmillään, yleensä vähän useammin, että ei niin luulis pojaksi. Samasta syystä silloin käytän korvakoruja enemmän. Paras oli, kun joku pikkutyttö kysyi: "täti, oletko tyttö vai poika?" :)) Lukiossa pitkät hiukset pätkäistiin, ja sen jälkeen pisin mitä on ollut, kasvatin kovalla urakalla korvien alapuolelle ja taas hermot meni. Rillit, kunnon kulmakarvat, hymy- ja mietintärypyt on. Nyt pari päivää punainen nenä kun flunssa painaa päälle.

3. VAATTEET/LISUKKEET: rento farkkulinja. Herkästi tykästyn johonkin vaatteeseen/kenkiin ja pidän niitä taukoamatta, pestään ja taas päälle. Ecco:t sopii mun jalkaan. Korkokengistä tykkään, mutta viihtyvät enimmäkseen kaapissa. Kävelyvauhti on yleensä kovaa. En osaa olla ilman kelloa, otan pois ainoastaan suihkun ja uinnin ajaksi, muuten yölläkin ranteessa. Nyt taas rannekorubuumi päällä, yhtä helmikorua olen nyt viikon ajan pitänyt päällä.

4. LUONNE: yleensä vähänkin isommassa porukassa olen hiljaa, pienissä suu käy sitäkin enemmän. Jostain syystä ihmiset ei usko, että olen patologisen ujo.. Hermostun helposti ja pitäis opetella pitämään turpani enemmän kiinni hermostuksissani. Laskea vaikka sataan tai pidemmälle.. :)

Ja seuraavien bloginpitäjien tuntomerkkejä mielelläni kuulisin jos vain suinkin jaksavat. Vaikka tiedänkin miltä 2 teistä näyttävät :)
ritvis
anitta
helena
mokkakissa
kaisa

7 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

voihanrotta!

kio kirjoitti...

heh :)

Anitta kirjoitti...

Haa, että tuntomerkkejä.
Pitääpä ruveta miettimään, mitkä olisi päivänvalonkestäviä eli julkaisukelpoisia.

Kaisa kirjoitti...

Onpas jännittävä haaste. Mitähän sitä uskaltaa kertoa että ei saa mitään stalkkereita peräänsä :D

ritvis kirjoitti...

Joo, samoilla linjoilla Anittan kanssa. Ei meidän kaikki touhut siedä päivänvaloa :)

helena kirjoitti...

Auts, tää on paha... ;)

kio kirjoitti...

ihan rohkeasti vaan; omasta kuvauksesta en kyllä tunnistaisi itseäni kaupassa, jos en tuntis ennestään :)

ritvis, älä suinkaan paljasta touhujasi vaan tuntomerkkejäsi ;)