tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Puro-lapslapaset

Malli: Oma sävellys, varressa 28s, kiilapeukalo, epämääräisen ikäiselle pienehkölle lapselle, jolla jo isohko peukalo :)
Lanka: Puro 28g, kuva ei hämää, vaan näissä oikeasti sävyero. Toisessa lapasessa toisena säikeenä menee ruskea ja toisessa joku vaaleampi, samasta kerästä siis molemmat. Hmm, omituista!
Puikot: bambuiset 4.0 sukkapuikot, näistä ei mitään erikoista mainittavaa
Joitakin kuvia viime lauantaisesta Sotunki-maisemasta. Sieniköyhää oli tuossa kohtaa ainakin, eväät kuitenkin toivat mukavasti lohtua.


Ja tässä viimeksi mainitsemani kyykäärme, eikös ole komea otus!

8 kommenttia:

ritvis kirjoitti...

Hienot tumput ja käärmyli :)

KristiinaS kirjoitti...

Käärmehän on yhtä iso jötikkä kuin se minkä mä näin Mustavuorella.

Sotungissa oli männävuosina hyvinkin sieniä mutta viime vuonna käydessäni ei ollut oikeastaan mitään. Nyt en oo käyny. Siellähän on se yks kallio niin korkealla, että näkyy tosi kauas, se on mun eväspaikka ollut.

la belle au bois dormant kirjoitti...

Kaunis väritys lapasissa :)

helena kirjoitti...

Me löydettiin sunnuntaina suppilovahveroita muhennoksen verran Bisajärven lähistöltä, sormet vaan meinasivat kohmettua kun olivat niin jäisiä pakkasyön jäljiltä. Onneksi tuo kyy ei tullut meitä vastaan!

helena kirjoitti...

Huh, nyt vielä luin uudestaan sun jutun. Eli se käärme olikin nähty jo "kauan" sitten ja ihan eri maisemissa :) Voin mennä taas uudestaan Sotunkiin sieneen, koska siellähän ei varmaan ole käärmeitä... No, pakoonhan ne menevät jos pääsevät!

la belle au bois dormant kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

Mamo kirjoitti...

Viime viikonloppuna keräsin tyttäreni (neiti 35) kanssa 10 litraa suppilovahveroita. Hän ei ollut koskaan ennen nähnyt niitä "livenä", oli oiken otettu kun minun johdolla löysi "ekat". Tietenkin minä paikan tiesin ja tiesin myös että niitä sieltä löytyy.
Tänä viikonloppuna ei ole ollut mitään asiaa sienimetsään. On ollut viikolla pakkasta -10 astetta parhaimmillaan, lunta on satanut, nyt on hiukka plussan puolella ja märkää ja ikävää, on lokakuu.

Milla kirjoitti...

Tosi hyvät ja sopivan kokoiset lapaset, Justiina kiittää! =)