keskiviikkona, joulukuuta 29, 2010

Langan tuloa ei voi estää! (+ sukat)

Viitaten otsikkoon, olen voittanut KILON lankaa Lankamaailma Nordiasta! Ja vasta eilen valitin, etten voita mitään ;) Tänään tuli viesti voitosta, joka on Gjestalin Ren Ny Ullia luonnonvalkoisena. Eli mun varasto ampaisee 30kg:n paremmalle puolelle tuon myötä..


Tavissukat Maijasta, puikot 3.0mm bambut. Pienenä jujuna Jogless stripes, en ole aiemmin kokeillut. Alla olevassa kuvassa näkee vasemman puoleisessa sukassa. Kyllähän tuon raitojen vaihtumisen tostakin huomaa, mutta ei niin pahasti kuin tavallisesti neuloessa. Mutta olisko ollut vielä huomaamattomampi jotenkin eri tavalla kiristettäessä...? Miten te neulotte raitoja?

Lexa tarkkana ku porkkana, onko ruokaa missään...? Lexan takia molemmat ovat laihiksella, eli tavallista safkaa, mutta vähemmän. Tiukkaa tekee ja sääliksi käy, nyyh.

4 kommenttia:

Birgitta kirjoitti...

Kivan väriset sukat. Minusta noita raitasukkia on kivempi tehdä noista valmiista raitalangoista.
Leevi lähettää Lexalle tsemppiä laihdutukseen. Meillä kanssa Leevi taas jälleen kerran laihiksella, tai ainakin yrittää olla. On se surkeaa katsella kun toinen parkuu ruokakaapin edessä, että on kamala nälkä.

kio kirjoitti...

Jämälangat piti kuluttaa. Valmiiksi raidotetut kivat kun ei tarvii niin paljon päätellä.
Leevillekin voimia laihdutuksen kuoppaisella tiellä :)

ArualMaria kirjoitti...

Kissojen laihduttaminen on kyllä aikamoista hommaa, tsemppiä! Meilläkin on jouduttu välillä molempia laihduttamaan.

Täytyypä kokeilla tuota raidoitustapaa, näyttää siistiltä! Inhoan sitä, millaiselta langanvaihtumiskohta näyttää "perinteisellä" tavalla neulottuna - ja tulee silti neulottua tosi paljon raitaneuleita...

kio kirjoitti...

Arual, kiitos tsemppauksesta! Mun tekis mieli kokeilla sitä yhtä tapaa, missä 4 eri väriä tehdään aina 1:llä neljästä puikosta kerrallaan. Se on ainakin todellakin saumaton.