sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Lapastelua

Peruslapaset, joissa neulottu tuplalankana beigea Maijaa ja Austermann Creative+Filz, yhteensä n. 106g. Muistaakseni 5.0mm bambuiset puikot ja 32s varressa. Sitten pistin koko komeuden pesukoneeseen 30min 30astetta, 400/min linkous ja tiivistyivät ja pienenivät sopivan mukavasti Filzin ansiosta. Maijahan ei ole pesusta moksiskaan.
Nämä valmistuivat siis valokuvauskurssin aikana, useampi osallistuja kannusti mua näiden teossa ;) Sain pääteltyä samaan syssyyn ja seuraavana päivänä menivät lahjaksi serkun lapselle. Sain tässä aikamoisen urakan päätökseen, valitsin 300 kuvaa kehitettäväksi. Pieni stressi pukkas päälle, koska lahjakortti kehitystä varten jo ehti erääntyä, mutta sain aneltua muutaman lisäpäivän kehitysfirmalta, todella ystävällistä heiltä. Katsoin viimeisestä albumista, että viimeiset paperikuvani ovat vuodelta 2003! Siihen 300:aan kuvaan ei ihan kaikkia matkoja/tapahtumia mahtunut, mutta se on sitten seuraava projekti. 

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Todella somat lapaset, värit sopivat hyvin yhteen Maijan kanssa!

Pirkko kirjoitti...

Tuli varmasti lämpimät lapaset.

Hansu kirjoitti...

Ei jestas miten paljon kuvia, vilisee vain silmissä jos 300 kuvaa olet kehittänyt...Itsellä olis kans muutaman vuoden urakka tehdä parit kuvakirjat.. Kauniit lapaset :)

Taija K kirjoitti...

Oi miten kauniit lapaset!