lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Arvonnan tulos

Kiitos kaikille piristävistä positiivisista kommenteista! Muutaman kerran niitä olen lukenut läpi ja aina tulee paremmalle mielelle! Satunnaislukugeneraattori arpoi nron 10 eli se on Marianne Mariannen touhuilut -blogista. Palkinto lähtee tulemaan, heti kun mulle selkiintyy mikä se voisi olla :)

Sain sellaisen matkalaukkuvaa'an ja tänään punnitsin kissoja kantokahvallisesssa laukussa (eivät olleet  järin innostuneet toimenpiteestä). Tulos lannistava, laihis on tuonut lisäkiloja viime mittauksen tuloksiin, eri vaa'alla tosin. Olin kuvitellut, että Lexan kyljet on vähän solakoituneet, pyyh! Lexaln lukemaksi tuli 9.5kg, Kukalle 6.8kg. En kyllä usko ;)

6 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Voi kamala! Voiko toi olla totta. Kolli nyt voi painaa aika paljon, mutta tuo pieni tyttö... Meillä on nyt toi eka kollipoika kasvamassa ja saas nähdä mikä virtahepo siitä tulee... Kävin tänän katsomassa kaverin Singapuraa, se ei paina kuin 1,5 kg ja näyttää ET:ltä.

kio kirjoitti...

jos kahteen vaakaan on uskomista, niin on totta. Mutta kun otin 5kg hiekkasäkin, niin se tuntui painavammalta kuin kukka, joten en tiedä.. Varmaan eläinlääkärillä olisi hyvä vaaka, mutta sinne ei kop kop ole toistaiseksi asiaa. Minkäikäinen se singapura on? Täyskasvuinen jo?

Mallaviri kirjoitti...

Terveisiä vain pikku paksukaisille :-)

Liisamaija kirjoitti...

Meidän kollipojat taitaa olla n. 6-kiloisia. Nuorempi saisi olla vähän hoikempi, sillä on pohjaton ruokahalu.

Birgitta kirjoitti...

Ei meidän Leevillä taida olla vielä mitään hätää, kun se painaa hieman yli 7 kiloa (vaikka on olevinaan laihiksella). Blogistani löytyy tunnustus sinulle!

kio kirjoitti...

Mallaviiri, kerrottu on :)

Liisukka, kollipojaksi ei kuulosta kovin paljolta, mutta voi toki räjähtää jos ruokahalut on kunnossa;)

Birgitta, kiitän vielä tässäkin. Leevillä on niin ihana paksu turkki, et se saattaa näyttää isommalta kuin on.