torstaina, maaliskuuta 17, 2011

Posiitivista?

24.2. blogini on täydessä hiljaisuudessa täyttänyt 3 vuotta. Sen kunniaksi järjestäisin pienen kilpailun, jotain käsityöaiheista varmasti olisi palkintona. Jonkin verran apeutta noin muuten ollut ilmassa niin itsellä kuin lähipiirissäkin. Eli kilpailuun osallistuu kertomalla jotain positiivista, esim. mitä hyvää omassa elämässä on, tai miksi tämä maailma on ylipäätänsä hyvä paikka elää. Jotain hyvää kaikilla on, sitä vaan ei jaksa muistella huonoina hetkinä.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällä hetkellä on hyvää ystävät, asua Suomessa, päässyt vähän aikaa sitten eläkkeelle. Hyvää on sekin että ajan kuluessa ikävät asiat unohtuvat ja saavat muistojen siniset harsoreunukset. Terv. Lea P.

-S- kirjoitti...

Elämässä hyvää on ystävät, rakkaat, perhe, lapset. Auringon säteet, kesän odotus, hymyt, naurut, uudet mahdollisuudet. Hiljaisuus, terveys, ymmärrys. Rakkaus.

"Älä siitä huoli, näinhän täällä käy: aurinkokin paistaa, vaikkei sitä näy. Tuuli ajan mittaan pilvet valjastaa, ikuisuuteen karkaavat tähdet paljastaa."
(Martti Syrjä / Eppu Normaali)

hillanen kirjoitti...

Maailmassa on ihanaa se, kun aurinko lämmittää kasvoja lumen keskellä, kissa makaa pitkänä, silittelen lankavyyhtejä...
Hetket siis.

Onnea kolmevuotiaalle blogille.

Tiina kirjoitti...

Parhautta tällä hetkellä on arki. Työsarkaa unelmaduunissa, kotona kaksi rakkautta: mies ja kissa. Vapaalla urheilusta, neulomisesta, ja rakkaiden ihmisten seurasta nauttimista. Kyllä elämä on elämisen arvoista.

Onnea blogisynttärinä!

Birgitta kirjoitti...

Tällä hetkellä suurin onnen ja ilon aiheena taitaa olla, kun vuoden työttömyyden ja kolmen vuoden pätkätöiden jälkeen olen saanut vakituisen työpaikan. Onni muodostuu myös pienestä arjen asioista kuten kissan puskemisesta, käsitöiden tekemisestä eteenkin nypläyshetkistä.
Onnea kolmevuotiaalle blogillesi. Täällä on kiva käydä katsomassa noita sinun nypläysjuttujasi.

mokkakissa kirjoitti...

Kissa naama! Ehdoton piristäjä. Myös koiran naama käy samaan tarkoitukseen.
Omituinen huumorintaju on pelastanut minut monesti oman elämän synkkyyksien keskellä. Joskus kun ihmiset esim. sairastuvat vakavasti he kertovat, että "sitten ymmärsin linnun laulun kauneuden ja iloitsen pienistä asioista..."
Tarviiko odottaa niin kauan, että sairastuu ennen ku voi iloita pienistä asioista? Ei tarvii. Maailmalla menee huonosti, mutta ei silti ole väärin hymyillä edessään oleville positiivisille asioille...
Sun blogi on ollut mulle jatkuva ilon aihe viime vuosina kaikkine nyplättyine etanoineen :D

Sini kirjoitti...

Synttärionnea! Mun Facebookin eilinen status on: 'on niin helppoo olla onnellinen'. MUN eilisiä onnellisia asioita on aurinko, kevät, mies, uus hame, mekko jonka tein kokoa 40 ja joka oli reilusti iso (vuos sitten koko oli 46-48), uus saliohjelma jonka sain eilen ja joka on ihanan rankka ja vaativa, se että mä oon ollu kohta vuoden tupakoimatta ja ilahdun siitä aina kun juoksen, se että jaksan juosta vaikka kuinka ja oon paremmassa kunnossa ku ikinä. Ja tähän päälle ne onnelliset asiat joita ei aina muista erikseen ajatella: perhe, ystävät, terveys.

Kylläpä siinä jo tuli :).

Rhian kirjoitti...

Juuri tänä aamuna onnea oli hohtavan valkoinen hanki, kirkas auringonpaiste ja muutama pakkasaste hiihtolenkillä.

Sanna Kangasalta kirjoitti...

Minun ilonaiheitani ovat; mummina olo, mukava mies, kissa, käsityöt, ystävät.

Onnea blogillesi ja vuosia lisää!!

Marianne kirjoitti...

kissat piristävät aina, oli miten surkea päivä tahansa!

Anama kirjoitti...

Voisin olla tällä hetkellä onnellinen vaikka siitä, että tunnen olevani tärkeä täti noille pienille, jotka tuossa selän takana leikkivät "Kolme pientä ankkaa lähti leikkimään". Nimim. Viikonloppuäitinä :)

jaana O kirjoitti...

Sain ajaa polkupyörällä vähän matkaa kuivalla jäättömällä asfaltillatosi nopeasti ilman pelkoa kaatumisesta, ah ihanuutta!

kati kirjoitti...

Synttärionnitteluja!

Onnea on kevät ja valo.
Sulavat lumet ja heräävä luonto.

Onnea on läheiset ihmiset ja pehmoiset lemmikit.

Onnea on kun hymyilee ja joku hymyilee takaisin.

Leena kirjoitti...

Hei meillä on samanikäiset blogit! Se on hienoa että olemme näin pitkäjänniteisiä. me voimme nyt molemmat juhlia, joten pää pystyyn!

Anitta kirjoitti...

Voi, miten paljon hyvää on joka puolella. Lämmin asunto, riittävästi ruokaa, terveyttäkin aika lailla. Itselläni on lukemista ja lankoja tehdä käsitöitä, pehmeä sänky missä nukkua. Aurinko paistoi tänään ja huomenna tapaan neuleystäviä.

Mohariina kirjoitti...

Onnittelut 3-vuotiaalle.

Omassa elämässä onnea tuovat oma perhe ja sujuva, tavallinen elämä. Aurinkokoin on paistanut ihanasti tällä viikolla.

Mamo kirjoitti...

Onnittelut blogisi vanhenemisen vuosipäivästä.
24.2 on hyvä päivä.
Vielä parempi paivä on 24.3, jolloin on tyttäreni ja mieheni syntymäpäivä.
Kiitos hyvästä blogista, seuraan suurella mielenkiinnolla tekemisiäsi. Ihmettelen suuresti miten käytät ne 24 tuntia vuorokaudessa, jotka meillä kaikilla on, saat aikaan vaikka mitä. Kateellisena katselen.

Kaisa kirjoitti...

Onnittelut!
Minun elämääni onnellisuutta tuovat ihana perhe ja harrastukset joista nautin. Myös keväinen auringonpaiste ja tietoisuus tulevasta matkasta nostavat mielialaa.

Anonyymi kirjoitti...

Auringon paiste, lumiset hanget, koiran veikeä ilme :-)
t. Sarra

Pirkko kirjoitti...

Positiivista koin viikonloppuna jonka vietin nyplääjien kanssa Valamon luostarissa. En ole koskaan kokenut niin rauhallista ilmapiiriä missään. Siellä olisi aivan ihanaa viettää koko viikko vain tehden käsitöitä ja keskustellen. Kaikki tietoyhteiskunta ja tämä kauhea kiitoratavauhti jää siellä unholaan.
Kiitos kun jaksat pitää mukavaa blogia ja jaksamista vastoinkäymisiin.