lauantaina, lokakuuta 18, 2014

Käpypitsikurssi ja Mallorcan käpyilyt

Viime kuun lopussa olin la-su Tuusulan kansalaisopiston käpypitsikurssilla, Pirkko Särkimäki opettajana. Tulossa vielä yhden sunnuntain verran jatkoa. Tällä kertaa opettelin kävyllä tekemistä, vain yksi kurssilainen mun lisäksi teki kävyllä, kaikki muut neulalla. Näin taitamattomana kävyllä on selkeästi hitaampaa, mutta jossain asioissa mielestäni helpompaa jopa. Ja erityisesti kun kaikki ohjeet on tehty kävylle (viime vuosina toki yhä enemmän on ilmestynyt neulapitsikirjoja). Kummallakin tavalla on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta jos joku aikoo opetella, suosittelen aloittamaan neulalla, sitten kävyllä opettelu on helpompaa (vierestä seuranneenakin). Purkaminen kävyllä on vihoviimeistä, se on varmaa!
Yllä on kurssin saldo tuoreeltaan.
Tässä sitten kaikki tähänastiset lumihiutaleet. Liinoja mä en tarvitse, seuraava projekti olisi ehkä korut, kun rupeaisi sujumaan.
Ja tässä erityisesti Mallorcan menopaluumatkalla ja siinä välissä aherrettua. En suosittele käpypitsiä, jos on nukkunut 3 tuntia, purkasin melkein yhtä paljon kuin menin eteenpäin.
Valvontapartio paikalla

1 kommentti:

sandy kirjoitti...شركة نقل اثاث من الرياض الى الامارات
لاننا افضل شركات شحن الاثاث فدائما خدماتنا هى الافضل
شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن

افضل شركة نقل عفش بجدة اتصل بنا الان للحصول على افضل الخدمات لاننا الافضل دائما ونعمل على الاستعانة بافضل العمالة المدربة على نقل العفش و فك وتغليف الاثاث لاننا افضل شركة نقل اثاث بجدة

ارخص شركة نقل عفش بجدة