Äsken olin työväenopiston Konvehteja ja makeisia -kurssilla (Janni Vanhanen). Epäilisin, että en katsoisi makeaan päinkään jouluun asti. Oli ne hyviä, mutta liikaa on liikaa, uskokaa tai älkää :)
Polka-karkkien valmistus, aivan ihanasti tuo massa muuttui kiiltäväksi..
Ja valmiina
Nekkujen annostelu
Nuo on minun ja parini valmistamat konvehdit rommi-tryffelimassatäytteellä, näistä tykkäsin tietenkin eniten ;) Aika työläiltä tuntuivat ensikertalaisista, vaikkei nyt mitään mahdotonta. Suklaan temperointi on aika mysteeri, lämmität ja jäähdytät ja taas lämmität. Kunnon lämpömittari pitää olla.
Karpalososetäytteiset valkosuklaakonvehdit
Happamat remmit olivat niin yllätyksellisen happamat, että meinasivat mennä väärään kurkkuun, mutta hyviä olivat kun tottui.
6 kommenttia:
Oijoi mitä ihanuuksia! Nuo happamat remmin jäivät kiinnostamaan, kaupan happamat eivät ole hapanta nähneetkään, oli sitten mikä makeinen tahansa! :)
No vau mitä taidonnäytteitä, vähän alkoi tehdä mieli suklaata ja karkkia just nyt..
Ihana postaus! Ammattimaisen näköistä jälkeä.
Ooh, mahtavia herkkuja! Uskomatonta, että noi on itse tehtyjä.
Ohoh mitä taidonnäytteitä! Saisipa maistiaisia.
Ihanan näköisiä tosiaan!
Kuumaa hommaa polkkagrisien teko. Tanskan reissulla viime kesänä päästiin kokeilemaan. Mutta tanskanmaalla kuulemma ihan koululaisten iltapäiväkerhoissa moisia tehdään. Huh!
Lapset sitten innostuivat ja saatiin mm. vaaleanpunaisia, lakritsinmakuisia polkka-karkkeja :-)
Lähetä kommentti