sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

Ryöstöretkellä
Vähän ahdasta? Neliö Lexan vasemmalla puolella on ruokapurkki, hyllyn korkeus mun mahan korkeudella. Ruokapurkki on vähän saanut siipeensä, kun on lentänyt pari kertaa tuolta. 

Joululaulujen ystäville Kaunempien joululaulujen aikataulut.  Mun tavoitteena on käydä muutaman kerran ennen ja jälkeen joulun, nimittäin ovat minun ainoat tilaisuudet vuodessa, kun kehtaan hoilottaa ääneen ja julkisesti. Yleensä kirjoitan ylös, minne seuraavana vuonna kannattaa mennä, mutta nytkin se lappu on hukassa. En välittäisi yhtään kuunnella kuoroja/lapsikuoroja, pitkiä puheita yms vaan ehtiä laulaa kaikki hyvät laulut läpi.

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hupaisa Lexa! =D
Kiitos tuosta aikataulusta, mun mielestä se on ollu monena vuonna yllättävän hankala löytää. Vois mennä porukalla jos aikataulut menee yksiin? Samat odotukset mulla, ärsyttää mennä kuuntelemaan puolet ajasta muiden laulua tms..

kio kirjoitti...

:) joo pitääpi palata asiaan kun päätän milloin ja minne olen menossa. Ei kuoroissakaan ole mitään vikaa, mutta ei noissa tilaisuuksissa. Lauantaina kuunneltiin (ja laulettiin) mummin kaa sun nauhoittamaa joululaulu-cd:tä, näin lämmittelymielessä :)

Eua kirjoitti...

Mekin ollaan käyty lasten kanssa laulamassa joululaulut jo monena vuonna. Tänä vuonna meidän seurakunta järjestääkin Lasten kauneimmat joululaulut -tilaisuuden jouluaattona! Lähetin kitkerää palautetta, kun mun mielestä tapahtuma kuuluu nimenomaan joulun _odotukseen_. Eikä lasten kanssa todellakaan halua mennä kuoroa kuuntelemaan, kun eivät kuitenkaan jaksa olla hipihiljaa ja pilaavat muilta musiikkinautinnon.