tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

kirjaostokset

Niin moni ihminen on tätä kehunut, että itsehillintä taas tilapäisesti petti. Tuli Bookdepositorysta tavalliseen tapaan nopeasti ja ilman toimituskuluja. Tätä alempana olevaa kirjaa taas ei samasta kaupasta löytynyt ja piti tilata Amazonilta.

Tämä tuli hankittua lähinnä Baby Surprise Jacketin ja Tomtenin takia. Netissä ja Ravelryssä erityisesti on ollut aivan ihania toteutuksia näistä malleista. Oli muuten varsinainen pakkaushelmi Amazonilta.. Tuli lappu että ei mahtunut postilaatikosta ja mikäs siinä postissa odottikaan: aivan hillitön pahvilaatikko, jonka pohjalla oli yksi ohuen ohut kirjanen, täysin uskomatonta meininkiä!
Äsken Jumbon neuletapaamisessa sain valmiiksi Step-sukan, joka on kyllä aikas levoton väriltään ja koska aloitin heti kerän alusta suunnittelematta raidoitusta, taitaa toinen olla täysin ei-mätsäävä yksilö...


3 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Millainen tuo Opinionated knitter on verrattuna Knitting without tearsiin? Onko niissä paljon samaa? Tilasin jälkimmäisen, ja mietin, että pitääkö tilata tuo toinenkin.

kio kirjoitti...

mjaaa, enpä osaa sanoa, koska en ole nähnyt Knitting without tearsia.. Mulla on Almanac ja tämä sitten, ja toistaiseksi riittää :)

Tuula kirjoitti...

Tuo Surprise Jacket kiinnostaa minuakin. Pitäisi selvittää sen tekniikka ja kokeilla.