sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

äänettömyys

Malli: Last-Minute "Purled" Beret, PDF-linkki
Lanka: Gjestalin Bris vajaa kerä + toisena lankana vaaleanpunainen Maija ehkä 40g
Puikot: 4.0 sukkapuikot
Äidille tulee, hän valitsi langan mun varastoista. Hitusen isompi tämäkin olisi saanut olla, mutta äiti meinas että kelpaa tommoisena.

Viikon verran olen ollut flunssassa, mitään muuta ongelmaa ei ole kuin, että ääntä ei tule ja vähän yskää. Nukkuakin olen pystynyt ilman nasolinia. Eilen ei tullut inahdustakaan, tänään pientä ääntä lähtee katkeilevana. Kaikenmaailman höyryä yritän tässä hengitellä, mutta eipä kauheasti vaikuta. Ja töissä sellainen tilanne, ettei pahempaa saumaa sairastella olekaan. Viime vuosina jokainen flunssa on mennyt muutaman päivän nuhan jälkeen suoraa päätä äänihuuliin. Onneksi edellinen kerta olikin viime keväänä.

7 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kiva väritys tuossa myssyssä!

Minullakin oli pari viikkoa sitten flunssa äänihuulissa (mistä se sitten siirtyi poskionteloihin...). Tulipa ainakin kokeiltua, miten lapsia paimennetaan kun ääntä ei voi korottaa :) Toivottavasti flunssasi talttuu pian!

Meri kirjoitti...

Tänään ajattelin just tollaista paksua barettia taivaltaessani kaupungilla...
Parantumista !!
Ja uusi neuletapaaminen Nordia Lankamaailmaan, Marsun blogissa - mutta jatketaan Jumbossakin :-)

mokkakissa kirjoitti...

Sain saman taudin kaksi kertaa peräkkäin... Pääasia, että makuaisti säilyy, niin voi syödä tylsyyteen.

Pirkko kirjoitti...

Minäkin olen ollut koko viikon sairaana, nyt 4. päivä kun olen pelkästään yöpuvussa. Toivottavasti huomenna kykenen töihin. Hirveä kurkkukipu ensin, sitten lihakset kipeät ja kuumetta, nyt kova yskä. Olen tartuttanut miehenikin, hän sairastui eilen. Hän on nyt sairaslomalla.

Paranemista!!!!

Milla kirjoitti...

Hieno!

Toi on kyllä kökkö homma toi sun ääniongelma, kun se tosiaan tuntuu nyt olevan joka kerta. =(
Tiitukin oli eilen vähän nuhainen, ja tänään ilmeisesti vielä enemmän, toivotaan ettei meihin tarttunut! (Mä sain sapiskaa kun hengasin eilen ulkona ilman sukkia Crocseissa, ja t-paidassa ja kesätakissa, mutta nyt pidetään peukkuja etten sairastu, niin pääsen todistamaan Tonille että tämä karaiseminen kannattaa! ;D )

mokkakissa kirjoitti...

Unohdin sanoa, että hattu on hieno. Tulee mieleen mansikat... Montako silmukkaa? Munkin pitää tehdä äidille myssy ja eka oli liian iso...

kio kirjoitti...

kiitos parantumistoivotuksista ja baskerikehuista!

maria, ja lapsia on pakko paimentaa. Mä kirjoittelen lappuja vanhemmille jotka tulee auttamaan mua, paljon vähemmän tulee väittelyä kun ei jaksa kirjoittaa :) ja kissaa kun halusin ojentaa, heitin sitä sukalla

meri, kuulin niistä tapaamisista, hauskaa! ja lähellä kun ovat

mokkakissa, joo makuaisti on hyvä juttu :) mulla oli 68s resorissa, muuten tein ohjeen mukaan

pirkko, paranemista teillekin!

milla, sinnitelkää, ette sais sairastua