lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Synttäriarvonta

24.2 tulee kuluneeksi 2v tämän blogin synnystä ja tämän tapahtuman kunniaksi järjestän pienen arvonnan, palkintona todennäköisesti jotakin käsityöaiheista. Osallistua voi jättämällä kommenttilootaan jonkun jäljen, esim. kertomalla mistä tässä blogissa tykkää ja mitä olisi parannettavaa.

Tänään oli pientä säätöä auton kanssa, joka mokoma jätti mut Kumpulaan sulkispelin jälkeen ja tämä vasta 1.5tunnin pakkasilmassa odottelun jälkeen. En saanut siihen mitään elon merkkejä, mutta kun apujoukot saapuivat (kaunis kiitos asianosaisille), tuo petturi säikähti ja käynnistyi kertaakaan yskimättä. Kaikenlaista sitten! En sitten päässytkään Ogeliin käsityötapaamiseen tälläkään kertaa, nyyh!

24 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Ogelissa odoteltiin mutta tuli sitten tieto, että jumissa olet. Voih, no hyvä että sitten lopulta pelitti.
Onnea 2-vuotiaalle.
Blogi on hyvä ja monipuolinen, ehkä vois useammin päivittyä mutta ymmärrän, että elämää on muuallakin kuin ruudun äärellä. Siispä jatka näin. Ai joo, kissoista vois olla kuvia kans.

Mammutti kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle!

Taija K kirjoitti...

Onnea!
Minä en viitsinyt edes yrittää Ogeliin, kun oli niin järkyn kylmä viima. Kävin vain pikapikaa lähi-Siwassa ruokaostoksilla ja sen jälkeen olen istunut sohvalla neulomassa.

SaaraHoo kirjoitti...

Onnea! Vaikka itse en osaakaan nyplätä, tykkään ihastella luomuksiasi ;)

Leena kirjoitti...

Jaa, tuo auton ihmeparantuminen. Minulle on käynyt monen koneen kanssa samalla tavalla, ruohonleikkurin, perämoottorin, auton...
Mystistä!
Blogisi arvontaan tahdon tietysti osallistua. Ihailen suunnattomasti nypläystöitäsi.

mokkakissa kirjoitti...

Otan osaa. Minä jäin tänään vangiksi vessaan kun lukko hajosi, siellä oli kylläkin lämmintä, mutta tylsää. Potkaisin sitten oven tiehensä. Ja se on nyt kaputt.
Tykkään blogistasi tietty, enhän muuten katsoisi joka päivä mitä on tekeillä.

Marjuska kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle blogillesi! Terkuin, ikuinen kissafani,kahden kissan omistaja ja tänään autonsa puolesta tielle -29 asteen pakkaseen jäänyt kohtalotoveri :)

Ehlana kirjoitti...

Onnittelut blogisynttäreille. Tänään en autoa uskaltanut edes yrittää käyntiin (pakkasta -30 astetta aamulla). Sisällä oleiltu kissojen ja neuleiden kans.

Anitta kirjoitti...

Tykkään blogissasi ihan kaikesta mitä siinä on ollut. Tietysti olisi mukava, jos olisi päivityksiä useammin, mutta saattaahan sitä olla elämää blogin ulkopuolellakin. :)

Minä olen suosiolla jättänyt auton lumien alle ja kulkenut julkisilla. Tänään oli kyllä erinomaisen viileä ilma, mutta villasukat jalassa ja villapusero päällä tarkenin Ogeliin ja sieltä vielä Menitaan.

Mari kirjoitti...

Tykkään blogistasi. Käyn aina välillä kurkkimassa, mitä olet tehnyt. En osaa sanoa, pitäisikö jotain parantaa. Sanoisin, että ei. Mielestäni blogeissa on juuri parasta se, että ovat kukin tekijänsä oloisia, hyvä kun on erilaisia blogeja :)

KoukkuHelmi kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle blogille!

Olet yksi niistä noin kymmenestä blogista, joita seuraan kaikkein aktiivisimmin - blogissasi on vaan se "jokin", joka saa lukemaan, en osaa tarkemmin määritellä. En muista enää miksi rupesin blogiasi seuraamaan - voipi olla, että se oli nypläysjutut. Nypläystä kun harvemmassa blogissa näkee. Mutta kaikki muukin kiinnostaa (paitsi kissat minä jätän väliin, kun ei itsellä ole kissaa ;-) )

Minun mielestäni - jatka samaan malliin!

Marja kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle.
Mielestäni olet saanut lukijoita vain olemalla oma itsesi.
Päivittäin seuraan kuulumisiasi ja suuresti ihmettelen, miten ihmeessä saat aikaan noin paljon erilaisia käsitöitä ja monelta eri alueelta. Sinun täytyy olla TUHAT TAITURI.

Onnea tuleville "haasteille

Ps. Vieläkin se sukkien neulominen yhtä aikaa mietityttää??

Tui kirjoitti...

Onnea synttärisankarille! :)

Mohariina kirjoitti...

Jokainen saa pitää blogiaan ihan niin kuin haluaa, sinulla on omanlaisesi. Parhaiten mieleen ovat jääneet modernit nypläykset, minulla oli ennen näiden näkemistä mielikuva nypläyksestä ainoastaan reunapitsien ja muiden mummomaisten juttujen tekniikkana. Nuo työsi ovat saaneet pienen kiusallisen ajatuksen päähän pyörimään; nypläystä olisi kiva kokeilla joskus.

Kaisa kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta!

Marianne kirjoitti...

Paljon onnea!

Kauniita ja taitavia käsitöitä teet, kissakuvia vain kaipailisin lisää :)

Lettu kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle :)
Ihailen kauniita, herkkiä pitsejäsi kun en osaa niitä ollenkaan !

jaana kirjoitti...

Aloittelijanyplääjä pääsee tässä blogissa ihastelemaan mitä kaikkea sitä voisikaan jonain päivänä osata kenties nyplätä :-)

Usimarjaana kirjoitti...

Onnea Onnea! Minua kiinnostaa blogissasi ennenkaikkea nuo nypläyspuuhat, se kun on minulle täysin vieras kädentaito ja en voi muuta kuin ihastella töittesi kauneutta! :)

Tess kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle!

Mie ihailen noita nypläysjuttuja myös. Ei löydy multa kyseistä taitoa, joten se herättää minussa aina ihastusta :)

ArualMaria kirjoitti...

Onnea blogisynttärinä! Meidän blogithan taitaa olla melkein samanikäiset (minulta jäi synttäriarvonta kiireiden vuoksi järjestämättä). :D

Kissaihmisenä kissabloggauksia on aina mukava lukea ja katsella, mutta toki kaikki käsityöt ja kokkailutkin ovat mielenkiintoisia. :)

aura kirjoitti...

Onnea Synttärisankarille.

Oijoi, noita autoja (ja pakkasia). Minäkin aina jännitän, lähteekö auto käyntiin.

Rhian kirjoitti...

Onnittelut!
Itsekin nyplääjänä tietysti nypläykset kiinnostavat eniten, mutta paljon muutakin mukavaa ja kiinnostavaa on blogistasi löytynyt.

Sanna Kangasalta kirjoitti...

Onnea ja pitkää ikää!

Seuraan blogiasi kissojen ja käsitöiden vuoksi.. Tekstejäsi on mukava lukea ja kuvat ovat hyviä!