sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Pitsinäyttely

Ensin pieni mainospala: toukokuun Taideapajan Galleria K:ssa näyttely, esillä Kapiokirstulaisten töitä eri tekniikoilla. Jotain munkin töitä tod. näytillä. Osoite on Lopentie 13, Riihimäki ja auki on ti-to 11-18, pe 11-16, ma ja la suljettu. Tervetuloa!

Suomen pitsinnyplääjät ry:n näyttely + kokous pidettiin Hämeenlinnassa jo maaliskuun loppupuolella. Paljon oli hienoja töitä, ja otin kuvia osasta ja niistä osan nyt vilautan teillekin.Parit komeat verhot
Irjan tekemä pöydänjakaja paperinarusta ja autonistuimen puuhelmistä. Tuolla tekniikalla on monilla kovaa vauhtia tulossa pannunalusia. Minäkin sellaista harkitsen.. Nimittäin kohtapuolin on tarkoitus tehdä hyökkäys Karnaluksiin..

2 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Tänään rakennettin Taideapajaan 1. osa näyttelystä ja sinne tuli kaikki muut työsi esille, paitsi puna-musta tuftaus ja kissataulu. Ne löytävät paikkansa toisesta rakentamisesta, joka tehdään 18.5. Tiffanytapaamisen yhteudessä meillä on spesiaali aika varattuna la iltapäivällä, joten silloin sinä pääset näyttelyn katsomaan.

kio kirjoitti...

kiva kiva :)