maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

Hyrna Herborgar II

Kertaalleen olen jo saman mallin mukaan tehnyt, lopputulos tässä. Melko pikaisesti piti aloittaa toinenkin huivi, kun muisti vielä karikot. Ja muistaakseni meni paremmin, en joutunut purkamaan läheskään niin paljon. Viimeistely taas tökkäs pahemman kerran, huivi taisi olla valmiina lokakuun tienoilla, langat sain pääteltyä tammi-helmikuussa, Irja (huom!) pingotti sen huhtikuussa. Sain sen kuvattua toukokuussa ja kesäkuussa eli eilen annoin äidilleni lahjaksi (luvattu lahja viime marraskuisilla synttäreillä). Minnekäs tässä on kiire :)
Lankana on Grignasco Merinosilk 62g kaksinkertaisena. Ja malli tästä kirjasta. Puikkokokoa en kuollaakseni enää muista.. Olisko 3,5-4..

3 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Hiano! Vai karikoita. Minä luulin olevani ainoa, joka aina purkaa, purkaa, purkaa...

bemu kirjoitti...

Kerrassaan upea huivi, muttaa aivan mielettömän upea on koko sinun blogisikin!
Hyvää viikon jatkoa!

helena kirjoitti...

Hieno Hyrna herborgar! Minunkin tekisi mieleni neuloa no II... Tai itse asiassa haluaisin neuloa kaikki tuon kirjan huivit - jollain aikataululla.

Ja sitten vastauksia kysymyksiisi kommentissasi:
Loin silmukat ihan sillä perinteisellä kahden langan menetelmällä (mikä lie nimeltään), mutta pari numeroa suuremmalla puikolla kun tiesin että silmukat pitää myöhemmin reunasta poimia. MUTTA, myöhemmin luin, että juuri provisional cast on olisi ollut oikein hyvä menetelmä juuri tähän huiviin! Kiitos muuten linkistä, tajusin sen katsottuani miksi en koskaan ole onnistunut purkamaan sitä jämälankaketjua kun olen käyttänyt menetelmää nro 2. Tosi hyvä video!