lauantaina, tammikuuta 22, 2011

Keräilyerä

Esittelen kerrallaan loput viime kuukausina tekemät jutut. Pöpät ja parit lapsen lapaset ovat jo löytäneet uudet omistajansa, ja pöpistä en sen tarkemmin speksejä muista.
Perussukkamalli vahvistetulla kantapäällä, vaaleampi lanka on Gjestal Maijaa ja tummempi on Dropsin Fabelia, yhteensä 58g 3.0mm puikoilla, 52s.

Edelleen Kalajoki-sukat Gjestalin Maijasta, n. 62g, 3.0mm puikot, 52s. Varsi on mallin alkuperäisestä ohjeesta lyhennetty.


Kun kerran vauhtiin pääsin, tein 4 paria lapsen lapasia, samankokoisia aika lailla. Austermann Creative+Filz n. 31g /pari, 28s varressa, peruslapanen omasta päästä peukalokiilalla. Puikoista en ole varma, saattaapi olla 3.5 tai 4mm. Yhdet jaksoin koristella, sitten meni ylivoimaiseksi.


Ja vielä yhdet Ullaneuleen villapöpät, Fingerwolle hahtuva kahteen säikeeseen jaettuna, puikot 4.0mm, kokoa ja painoa en muista.

3 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Ihania neuleita!

Taija K kirjoitti...

Aivan ihania neuleita peräkkäin monessa postauksessa! Noista lapsen lapasista tykkään kovasti, samoin ne kirjoneulelapaset aiemmassa jutussa ovat kertakaikkisen upeat.

kio kirjoitti...

Kivaa kun tykkäsitte :)