maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Haaste/ 7 asiaa minusta

Altocumulus Hahtuvapilven reunalla -blogista heitti haasteen ja tunnustuksen, kiitos siitä!

7 asiaa minusta.Yritän olla kertomatta ihan niitä pahimpia omituisuuksia ;) Pientä sekalaista seuraa..

1. En yleensä katso mitään reality sarjoja. Idols-tyyppissä kilpailuissa myötähäpeän tunne on niin vahva, että en yksinkertaisesti kestä. Korkeintaan finaalitasoinen jakso voi jo mennä. Samoin en koskaan katso kauhuleffoja, eri syistä tosin.

2. Innostun herkästi asioista, ja viilenen yhtä nopeasti. Usein palaan tiettyihin harrastuksiin tietyin väliajoin uutta intoa puhkuen. Kielten opiskelu on hyvä esimerkki, tämän hetken ajankohtainen kieli on ranska (pontta antaa 1.5vuoden päästä pitsikongressi Cannesissa). Lainasin nyt ranskankielisen dekkarin jopa!

3. Kaiken pitäisi tapahtua nopeasti ja sujuvasti. Käsitöissä inhoan yli kaiken purkamista, junnaamista paikallaan, päättelemistä. Kerran tai korkeintaan kaksi purkamiskertaa riittää, että heitän keskeneräisen työn pitkälle jäähylle. Toisaalta mulla on aika hyvä viimeistelyprosentti, vuosien päästäkin olen saanut vanhoja tekeleitä valmiiksi.

4. Rakastan hyvää ruokaa ja haaveilen joskus oppivani sitä laittamaan. Mun kirja- ja reseptivalikoimista voisi päätellä, että mä laitan ruokaa useinkin. Väärin! (äskettäin kirjavalikoima kasvoi 5:llä kirjalla, en voi myöskään vastustaa alennusmyyntejä)

5. Kahden kesken olen yleensä aika puhelias, mutta porukassa harvoin suutani aukaisen. Inhoan keskeyttämistä ja, kun useampi keskustelee, tuntuu, ettei muuta teekään kuin keskeytä. Pitäisi oppia pois moisesta *hienostelusta* jos haluaa saada suunvuoroa ;) Ja toisaalta on ihan ok olla välillä hiljaakin.

6. Itken leffassa kuin leffassa. Harva komedia on mistä ei saisi itkun tynkää aikaiseksi ;) Itkeminen (nyt en tarkoita leffoja) kimpassa on jotenkin todella hankalaa; jos joku muu alkaa itkeä, mä lopetan samantien. Jonkun pitää olla vahva.

7. Mulla on hyvin usein vaikeuksia päättää mistä mä tykkään ja mistä en. Vaatteiden ostaminen on tuskaa (eikä vähiten sen takia, että istuvat huonosti), kun ei ole selkeätä mielikuvaa siitä, mikä mulle sopii. Pohdiskelu tyyliin *tykkäänkö tarpeeksi, tulenko varmasti käyttämään, onko liian hieno, tarviinko oikeasti* johtaa usein siihen, että lähden tyhjin käsin. Tai viimeistään kotona ihmettelen, että miksi menin ostamaan. Tuskallista jahkailua välillä!

Haasteen saa vapaasti napata mukaan, mielellään näitä itse luen . Mun 200 seurattavasta blogista löytyy paaaljon mielenkiintoisia bloggaajia. 

2 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Kiva oli lukea! :)

mokkakissa kirjoitti...

heh, tuo kimpassa itkeminen oli hassu juttu. yleensä vollotan ekana, mutta olin häissä, joissa kaikki ulvoivat vesiputouksina ja minä en ollenkaan. nauratti vaan kun kaikki olivat ihan sekaisin ja naamat märkänä....