sunnuntaina, toukokuuta 20, 2012

Mallorcan pyöräily

28.4. allekirjoittanut ja 5 muuta matkalaista ovat suuntaneet kohti Mallorcan itärannikkoa Cala d'Or nimiseen paikkaan. Viime vuoden reissusta voi lukea täältä. Cala d'Orissa ei ollut Hürzeler -pyörävuokraamoa, joten taksilla hurautettiin n 30km päähän Colonia Sant Jordiin ja pyöräiltiin sieltä takaisin. Jälleen kerran pyörien kunto oli erinomainen ja muutenkin ei ollut yhtään rengasrikkoa eikä muutenkaan korjaustarvetta.
Yhtenä päivänä muutama sadepisara tuli niskaan, mutta muuten oli hyvät ilmat, aamulla aika viileää vielä mutta päivän mittaan lämpeni 19-21:een. Hotellilla meillä oli puolihoito, buffet aamiainen ja illallinen. Aamiaisjutut oli hyviä, mutta illallinen ei säväyttänyt. Paria poikkeusta lukuunottamatta käytännössä kaikki ruoat oli viileitä ja sellaista en sulata. Hedelmät oli hyviä ja tankkasinkin banaaneja, appelsiineja, ananaksia ja hunajameloneita pääruuankin edestä. Viikon loppua kohti turistisesonki oli selvästi vilkastumassa ja ruokasali oli jo ihan eri tavalla täynnä.
Kuten viime vuonnakin mun valmistautuminen oli hyvin niukkaa, pari kertaa pyöräilin, jottaka takapuoli olisi tottunut satulaan. Siinä ajassa se tottuikin mun omaan satulaan, mutta ei siihen kapeaan ja kovaan (hyvä pitkillä matkoilla) jolla ajeltiin. Nooh, kyllä viikon loppupuolella ei enää tarvinnut voihkia kun nousi pyörän selkään :) Muiden saldo 6pv aikana on 440km ja mun 260km ja lisäksi lapsen liivi, vauvan pusero ja vauvan pipo, nämä esittelen myöhemmin. Ei paha ollenkaan :)


Parempaa paellaa en muista aiemmin syöneeni.


Kun odoteltiin, että saatais pyörät luovutettua, syötiin viimeinen lounas ja tässäpä minut ateriani, mustekalaa ja kakkua, namskis!
Kiitos kaikille matkaseurasta ja ihanasta reissusta!