sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2014

Molla Mills ja vinoraitaa

Vilijaanan vinkkauksen perusteella osasin keskiviikkona suunnistaa Arabianrannan kirjastolle, missä Jaana piti lopputyönään esittelyn virkkaus/neulekirjoista, vieraana oli Molla Mills eli Virkkurin tekijä. Aivan ihania graafisia töitä oli mukana! Ostinpa ensimmäisen Virkkurin, uusi Virkkurihan on myös jo muutaman viikon ollut myynnissä, siinä haastavampia malleja mukana.

Ja eilen käväisin Snurressa (en ole koskaan aiemmin käynytkään), missä Mollan opastuksella aloitin kännykkäpussin virkkuun. Siellä oli muitakin ihmisiä, kuvissa vaan niitä välttelin :) Molla on itse monissa töissään käyttänyt Catania-lankaa, joka on aika edullista merseroitua puuvillaa, tiivistä jälkeä syntyy kun käyttää lisäksi 1,75mm (tai 2,0mm) koukkua.


Houkutuksia oli valtavasti, mutta pysyin lujana, ja käytin vanhoja Mandarin Petitejä (merseroitumaton), jotka toki nyppyyntyy ajan mittaan, virkkasin 3.0mm koukulla. Tässä kohtaa pakko mainita, että piiitkästä aikaa mun lankavarasto on inauksen alle 42kg!




Kukka tuli heti tarkistamaan, että mitä mä puuhailen lattialla, mutta pussukka ei voisi vähempää kiinnostaa, pyyh
Snurren jälkeen soittelin Anittalle ja hän ja Kristiina tulivat Ogelistä hujauksessa (kenkäkaupoilla aika menee nopeasti) ja käytiin syömässä kiinalaista ruokaa Hietalahden torin lähistöllä. Harmittavaa kyllä minun ja Anittan annokset olivat aivan liian suolaiset, mistä sitten sanoinkin tarjoilijalle. Anittan luona juodut kahvit kuitenkin korjasivat tilanteen ja fiiliksen, kiitos! :)

8 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Mulla tuo Molla, Virkkuri ja virkkaus kiinnostais kanss....hmm...

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos ruoka- ja kahvitteluseurasta! On niiiiin kiva syödä seurassa eikä aina yksin.
Kyllä mä virkkaan mutt tuo MM-tyyli ei oikein kiinnosta. Taidankin tehdä ykskaks uuden kännykkäpussukan sen ruttuisen kissapussin tilalle.

Tarja kirjoitti...

Heippa!
Kiitos vierailustasi kotisivuillani =D
Aivan ihkuja malleja tuossa virkkuri-kirjassa..olen myös miettinyt sen hankkimista.
Sinulla on todella upeita töitä täällä!Ja kissamuusasi on hurmaava <3
Täytyypä muuten minunkin linkittää tuo Kapiokirstu sivuilleni.
Kaikkea hyvää kevään jatkoon!

Anitta kirjoitti...

Kiitos ruokailu- ja kahvitteluseurasta.
Kiva pussukkaha siitä tuli, vaikka Kukka ei sitä niin kovin näköjään avostakaan. :)

Vilijaana kirjoitti...

Moi! Kiva kun tulit kirjastotapahtumaani ja hauska oli nähdä vielä uudestaankin lauantaina Snurressa! Mä tulin sinne piipahtamaan juurikin Mollan vinkkaamana, on pidempään ollut tarkoitus hakea matonkuteita kun ne jossain vaiheessa olivat tarjouksessakin mutta en ole ehtinyt. Äiti ja tytär tykkäsivät löytämästäni hempeästä pinkistä matonkuteesta, oli siis loisto-ostos, vaikkei enää tarjouksessa ollutkaan. :) Ite oon vaan kerran aiemmin Snurressa käynyt, se on mulle vähän (muka) hankalan matkan päässä, mutta mieluummin kyllä ostoillani kannattaisin pieniä lankaliikkeitä kuin ketjuja joten yritän sieltä ja muista pikkuliikkeistä tehdä ostoni silloin kun mahdollista. Vaikka mulla on myös toi tilanne päällä että yritän olla ostamati enää lisää lankaa kun ennestäänkin on.. ;) Mutta matonkude oli päässy vähentymään radikaalisti kun oon nyt virkannut yhteensä 7 Mollan pitsimattoa! :D Mä oon kyllä niin hurahtanut noihin Mollan kirjoihin ja niiden ohjeisiin. Ja olisin ostanut puuvillalankoja jos olisin osannut päättää mistä väreistä ja minkämallisen laukun aloitan ensimmäiseksi mutta en osannut. Mutta täytyy suunnitella huolella, sillä välin voin virkkailla tyttärelle ja äidille mattoja ja koreja, nekin on ihan hullaantuneet nyt noihin mattoihin nimittäin! :D Nähdään taas joskus jossain, Tallinnaan ja Karnaluksiin saatan hyvin pian lähteä pitkästä aikaa... ;)

Pirkko kirjoitti...

Kivoja kuvia olet ottanut ja Virkkuriin täytyy käydä tutustumassa.

Hauskaa vappua!

7889520 kirjoitti...

qzz0621
michael kors outlet
canada goose outlet
nike store
swarovski outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
basketball jerseys
mulberry handbags
cleveland cavaliers jersey

touckea kirjoitti...

l3n43m7c48 n8h12v5h94 q4b12n2x22 j4d40c3p76 h3j40w9s74 x7q58s2u82