torstaina, toukokuuta 08, 2008

ja piposato

sen kun kasvaa
Malli: Mandarit Petitin läpyskästä
Lanka: Mandarit Petit 25g
Koukku: 3.0
Ja tässä sen reissun saldo, tuosta oranssista on siis jo syntynyt tuo vauvan hattu ja vartalo-osa vauvan takista. Alku oli hyvin vauhdikasta, mutta hihoissa alkoi tökkiä kun ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan. Kulutin näihin Modan kupongin -15%. Yllättävän paha morkkis tuli kyllä tuon shoppailun seurauksena, niin että en ollenkaan edes blogannut tuosta. Tänään kuulin Priiman tapaamisesta muitten lankavarastoista ja eihän tämä loppujen lopuksi ollut ollenkaan paha, eihän ;) Tapaamisen alussa olin lujana, mutta 2 tuntia neulomista pehmittää kenet vaan, joten mullekin sitten on tulossa Haaviston Kuviokudinmallit, jos niitä vaan vielä saa...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana myssy ja kivoja lankoja. Itselläni oli myös tarkoitus käyttää se modan etukupnki, mutta unohtui. Varmasti vain hyvä asia:)

Unknown kirjoitti...

Kävin tänään Ilmajoella käsityöliikkeessä ja tulin sieltä 70€ köyhempänä ja kasillinen lankaa rikkaampana, joten ei kannata morkkista kantaa kun ehdit aina langoistasi jotain tekemäänkin. Minäkin omistan jo Haaviston kirjan, kirjoja vain "pitää" saada niin kuin tupakoitsijan tupakkaa, joten hyväksyn paheeni.

Anonyymi kirjoitti...

Tuula laittoi mulle tällaisen vinkin, laitapas muistiin
Hei!
Ensi viikon perjantaina 16.5 tulee tv2:lla kamera kiertää klo 19.20.
Siinä esitellään neulkintaiden tekoa.

kio kirjoitti...

annika: kiitos :)
pirkko: ok, toi ei maksanut ihan 70e ja yleensä mulla ei ole pahemmin morkkista :) Mutta tosiasia on että olen reilusti plussan puolella, eli en ehdi tehdä sitä tahtia mitä lankaa tulee
kristiina: kiitos vinkistä, täytyy pistää ylös

Anonyymi kirjoitti...

Söpö hattu!
En oo vieläkään muistanu ottaa sitä huivikuvaa, enkä niitä sukkien mittoja, mutta yritän kyllä hoitaa tässä lähipäivinä..! =)
(Sain siis Katjalta tosi nätin huivin häälahjaksi, muillekin tiedoksi)

Eihän kukaan tiedä löytyiskö netistä jostain vauvan vaatteiden ompeluun semmosia ihan peruskaavoja? Neuleita varten löyty kyllä kun yritin hakea, mutta ompelukaavoja en pahemmin löytänyt. Siis esim myssy, potkuhousut yms?

kio kirjoitti...

ootko katsonut "ihan itsestä"? jos tulee vastaan, ilmoittelen.