torstaina, toukokuuta 22, 2008

suunnitelmia

Tänään virkkasin vähän matkaa vauvan potkuhousuja, lahkeiden teko jo lähestyy uhkaavasti. Pääsin onneksi selville siitä vähän hankalammasta kohdasta, en ole aiemmin tehnyt lyhennettyjä kerroksia virkkaamalla...
Aloitin myös seuraavan sukkaparin Stepistä, tälläkin kertaa kaks yhtä aikaa pyöröllä kärjestä aloittaen. Sain Kristiinalta taulukon missä on erikokoisille jaloille laskettu silmukkatarpeita, mun tiheys ei kyllä täsmää, enkä jaksa laskea sitä, vaikka mulla onkin hieno laskuri... Joten katsotaan mitä tulemaan pitää.
Viikonloppuna lähden Tervakoskelle nypläyskurssille, ja huomenna pitäis etukäteen puolata nypylöitä. Ei kyllä millään jaksais, mutta toisaalta ei ole mitään järkeä ruveta puolaamaan vasta kurssipaikalla, vie vaan turhaa aikaa. Yritän tsempata huomenna..
Tuommoinen olisi tarkoitus aloittaa, tulee tauluksi. Ohuin ikinä nypläämäni lanka ja tulee normaalia ohuemmalle prespaanillekin, johon ei tehdä valmiiksi reikiä kuten yleensä vaan pistetään sitä mukaa kun edetään, jänskää!! Onneksi mulla on kaksi nypläystyynyä, edellinen työ ei ole nimittäin edennyt milliäkään sitten edellisen maininnan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea työ sulla tulossa. Mua ihan hengästyttää jo pelkkä katsominen.

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
mukavaa nypläyskurssia! Palataanko siihen g-mail-asiaan? Täällä Mari Priiman ompeluseurasta, kotiosoite marisk at welho piste com

kio kirjoitti...

anitta : muakin ;)
Mari: laitoin sulle meiliä, tervetuloa google-readerin ihmeelliseen maailmaan :)