maanantaina, toukokuuta 19, 2008

virkattu pusero

Eilinen päättelyinspis johti näin pitkälle eli tämä on vihdoinkin valmis! Keskeneräisenä ollut ½-1v, en tarkalleen muista enää. Lankana Linie 164 Java, jossa 67% puuvillaa ja 33% viskoosia. Johtuisko langan paha halkeileminen siitä, että on tarkoitettu koneneulontaan...? Paksuuden puolesta ainakin sopisi käsineulontaan/virkkaukseen (50g= 158m). Määrää en oikein tiedä, en malttanut odottaa että kuivuisi kunnolla, joten nyt ei voi punnita. Malli jostakin ei kovin vanhasta Modasta (viime vuotinen?), oli lainassa enkä ottanut numeroa ylös. Modassa malli oli punavihreä raidallinen Mandarin Petitistä.
Keikistely itselaukaistun kameran edessä ei ole kovin onnistunut ;) Pitää nimittäin ehtiä polvilleen. Ainoa moka on, etten osaa luoda silmukoita löysästi, ja alareuna vähän kiristää ja noi "pykälät" kovasti yrittää nousta pystyyn. Kosteana venytin reunaa voimallisesti, näytti asettuvan vähän paremmin, nooh pahimmassa tapauksessa tungen sen housuihin, yläosa on ainakin erittäin hyvä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pusero. Mitäpä se haittaa jos pykälät vähän nousee pystyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Itse olen valitettavasti kuullut että Lanett nyppyyntyy tosi nopeasti, eikä oikein ole hyvä sukkiin, mutta päätin silti tehdä sukat siitä. Saavat sit olla erikoiskäytössä tms :D

Anonyymi kirjoitti...

Hieno! Sopivasti valmistui kesäksi.

kio kirjoitti...

hepsi, kiitos!
Anitta, eipä suuremmin haittaa :)
Pauliina: kiitos neuvosta, mulla olis pari kerää vihreää lanettia, niin mietin mihin sitä kuluttais
milla: sanos muuta, harvinaista herkkua :)

jasonbob kirjoitti...

bape clothing
supreme hoodie
lebron james shoes
bape
off white nike