lauantaina, elokuuta 23, 2008

japanilaiset mallit

Löysin Ravelrystä linkin hyvään PDF-tiedostoon Interpreting Japanese Knitting Patterns, missä tosiaan selitetään aika hyvin japanilaisten mallien perusteita ja mikä merkki tarkoittaa mitäkin. Ehkä tämän jälkeen jotakin voisi uskaltaakin tehdä..

Ja nyt voi huokaista syvään, esillä sarjan viimeinen tuotos :) Ainakaan vähään aikaan en tee näitä enempää.

Ja olen muuten päässyt kaikille työväenopiston kursseille, joille olen toivonut. Ohjelmassa tavallinen nypläyskurssi, kukkapitsi-nypläystä (jos toteutuu, nyt on 7 ilmoittautunutta, pitäisi olla 10, eli kaikki kynnelle kykenevät sinne, kiitos!), metallilankapunonta, sienivärjäystä, japanilaisen ruuan kurssi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuota kukkapitsikurssia, mutta nyt ei ole mahdollista. Pääsin sinne toiselle nypläyskurssille, jippii!!! Jos vaikka jotain uutta oppia saisi sieltä.
Tuo sienivärjäyskurssikin kuulostaa hyvältä.

-maria- kirjoitti...

Kivoja kursseja olet löytänyt! Tänä talvena taitaa jäädä minulta kaikki kurssit väliin kun on pikkuvauvan hoitoa tiedossa, mutta ehkäpä ensi talvena taas voisi jotain uutta ottaa ohjelmaan... Taidan olla vähän sellainen ikuinen opiskelija, aina jotain pitäisi olla menossa.

Mukava, jos mosaic knitting-vinkistä on sinulle iloa!

kio kirjoitti...

Tuula, pääsitkö sinne Ressun ryhmään? sinne on jopa jonossa ihmisiä.

Maria, mä tykkään kans käydä kaikenmaailman kursseilla. Täytyy vaan pysyä lujana, ettei hamstraa kaikkia kyseiseen harrastukseen kuuluvia tarvikkeita :) Joo kiitos, mosaic knitting pääsi heti puikoille :)