maanantaina, elokuuta 11, 2008

Nypläyksiä jälleen

Ensinnäkin kiitos kaikille edellisessä postauksen kommenteista! Pirjetta, yritän muistaa muistuttaa seuraavasta nypläyskurssista. Taitaa olla Tampereella, ajankohtaa en vielä tiedä. Lopullisesti ne päätetään pikkaisen syksymmällä, ja silloin tietoa löytyy myös Kapiokirstun sivuilta. Kaikenlaista olen kuvannut, mutta en nyt jaksaa enempää valokuvia pienennellä. Mihinkään muuhun en ole koskenut kuin nypläykseen, vaikka kaikkea kivaa oliskin ollut tarjolla.

Mutta tässä sitten uurastuksen tulos! Ylempänä oleva tyttö on aloitettu blogin merkintöjen mukaan peräti huhtikuussa, välissä en ole siihen sen koommin koskenutkaan ja nyt viikonloppuna sain valmiiksi. Alempi on sitten tehty jo aikoja sitten. Toivotaan, että lähivuosina päätyvät kehyksiin asti ;) Lankana on puuvillainen DMC 80, joka on tosi mukava työstää, kestää purkamista ja helppo kiristää.

Fiilis: ERITTÄIN tyytyväinen :)
Ja kiitos Pirkolle ohjauksesta ja yösijasta! Ja muille seurasta! Laittelenpa sitten lähipäivinä lisää Kapiokirstun työpajapäivistä.

9 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Wau! Todella upeita molemmat...aivan ihania tauluja :)

Palaga kirjoitti...

Nämä ovat taidetta parhaimmillaan! Upeita töitä!

Anonyymi kirjoitti...

JES! Tosi hienoja, ihania töitä! Minkä kokoisia nuo ovat? Todella kaunista!

Kaisa kirjoitti...

Todella kauniita töitä!

Linne kirjoitti...

Wauuu ! Ootpas aika guru !
tMeri

Anonyymi kirjoitti...

Älyn ihania molemmat sun työt! Kysyit kirjasta niin ei se ehkä sulle ole...aloittelevalle tarkoitettu...neuvotaan aika yksityiskohtaisesti nypläystä kirjanmerkkien avulla ja lopussa on erilaisia huiveja. Mä kyllä tykkään kirjasta:)

kio kirjoitti...

kiitos kovasti kehuista!
savisuti: korkeus on n. 26cm.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä olet taas ihania ja kauniita töitä tehnyt. Varmasti kurssi oli antoisa. Maan lounaisesta kolkasta olen, kun sitä kyselit.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi! Onko mallit omia? Tuollaisiin pyritään ;)