torstaina, elokuuta 07, 2008

Vauvasetti valmiina!

Tamtadaam!!! Nyt koko setti on valmis, voitteko uskoa! Mä en voi :)
Tästä tuli tosi kiva, ja Lexakin hyväksyy ainakin myssyn nauhat. Lankana Mandarin petit, housuihin vajaat 130g ja puseroon vajaat 120g nappeineen. Ja nyt paljastuu "kauhea" salaisuus.... Nimittäin mun superkiltti äiti on ommellut näihin napit. Hän kysyi voiko jotenkin auttaa mua taloudessa ja minähän keksin hänelle tekemistä. 12nappia yhteensä on meikälaiselle aivan ylivoimainen taakka, ja siihen olisi saattanut mennä kuukausia. Kaikki langanpätkät olen kyllä itse päätellyt :)
Ja tällainen ihana vieras meillä oli tänään Priiman kässätapaamisessa, Anittan hoitosiili Muru. Alkuun sähisi kauheasti, mutta sitten rauhoittui syömään raksuja ja matoja.

Priiman tapaamisen aikaansaannoksista kerron sitten myöhemmin ja enhän nyt sieltäkään langatta lähtenyt, huoh! Ja huomenissa lähden siis 3 päiväksi Tervakoskelle pääsääntöisesti nypläämään, mutta katsotaan sitten mitä tulee loppujen lopuksi tehtyä..

10 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Todella kaunis setti :)...ja aivan ihanan pirteän värinen!

Elina kirjoitti...

Hieno retro-henkinen asu ja mehevän värinenkin vielä!

mokkakissa kirjoitti...

Kiitos kommentoinnista Kool-Aid värjäyksen suhteen... pelotti vähän tuo "valkorunkoisten" näyttelukissojen läsnäolo keittiössä. Miten löysit blogini? Itse en löydä sitä millään hakukoneella, vaikka en ole laittanut estoja tms.
Ihanan värinen tuo kurpitsapuku...

M'man kirjoitti...

Voi miten joku voi osata! Lahjakas olet ;)
Ihanan oranssi - varikasta kylmalle saalle!

-maria- kirjoitti...

Tuo väri on kyllä herkullinen, hieno setti!

mokkakissa kirjoitti...

Ai niin, mun kissat on ragdolleja. Ne ovat ahneita ja veteliä. Siis syövät paljon ja menevät veltoiksi kanniskeltaessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vauvansetti tuli. Nyt taidan olla kateellinen tuosta nypläyskurssista. Olen itsekin yrittänyt kurkkia Kapiokirstusta noita, mutta on mennyt aina vaan ohi. Olisi kiva, jos huikkaisit mullekin seuraavasta nypläyskurssista. Mielelläni tulisin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti, ja ihanan värinen!
Ja iihana siili!!

Markka kirjoitti...

Aaa, siili, ihana! Tarviin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana vauvasetti. Ja suloinen siili=)