torstaina, lokakuuta 09, 2008

Bryggen kukkapitsi II

Tässä tämä toinen pikkutyö. Lankana nyt Bockensin 50/2 kuten pitääkin olla ja tulos on paljon siistimpi. Katariinat eli nuo vinoneliöt ovat sirompia.
Tänään selvisin Hulluilta Päiviltä ainoastaan ruokaostoksin. Kävi pieni moka, olin tuttavani kanssa ostoksilla, päivittelin (kun tavarat olivat vielä kärryissä) sitä, että enhän tätä jaksa autolle kantaa. Tuttavani auttoi kertomatta asiasta mulle, ja minä vaan ihmettelin, että miksi pystyinkin kantamaan kaikki kerrallaan ja hän kohta ihmetteli, että miksi hänen ostoksensa on niin painavat. Ja näin yksi kasseistani päätyi onnellisesti hänen kotiinsa, heh :) Pitää mennä huomenna hakemaan. Terveiset vaan sinne! :)

7 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Kylläpä on taas aivan ihan pitsi. *kadehtii*

Auts. Minä en vielä tänään ehtinyt sinne hulluille päiville. Jospa huomenna, tai sitten ei. Priimaan tosin ehdin. Toistakymmentä meitä taas oli ja monta uutta kasvoakin.

Heh, onpa sulla hyvä syy käväistä huomenna kylässä.

savisuti kirjoitti...

Kaunis. Jospa jaksaisin huomenna suunnistaa myös hulluttelemaan Stockalle.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten kaunis pitsi.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihanan kaunis pitsi!

Mua ei hulluille päiville saisi kirveelläkään, inhoan sellaisia väenpaljousrynnäkköjä.

Pirena kirjoitti...

Voi kuinka hienoa pitsiä. Mahtaisinko oppia, kun tykkään kaikesta pienestä näperryksestä. Vaan on mulla tuo kehruuhomma, joka nyt tällä hetkellä kiinnostaa eniten.

mokkakissa kirjoitti...

Jaaha. No millaisen keittiövaaán ostitte?? Odotan innolla selvitymistarinaanne hulluilta päiviltä... Kristillinen tasajako ruuan suhteen on kyllä ystävällistä.

kio kirjoitti...

kiitos kaikille :)
pirena, tottakai oppisit, jos piperryksestä tykkään, toi on sulle luotu harrastus.
mokkakissa, kun pääsin sinne keskustan stockalle, vaa'at oli loppu, damn! ja ostin suklaata vaan, en lohdutukseksi vaan ennen tietoa vaakojen loppumisesta :)