keskiviikkona, lokakuuta 08, 2008

sukat ja hullut päivät

Nämä valmistuivat tänään koulutuksessa, oikeastaan kavennukset toiseen sukkaan tein ratikassa. Vieressä istuva mummo innostui puhumaan, ja kertoi, että sukkien kutominen on mummojen juttu, sanoin etten ihan vielä lukeudu mummoihin :) Nämä ovat vähän pienemmät kuin edellinen sarjatuotanto, 40s yht. edelleen 2.5 puikoilla.
Ratikka vei mut Stockan Hulluille Päiville, siellä on kyllä kivoja lankoja myynnissä. Nyt en enää muista minkä nimistä lankaa hiplasin, olisko wendy jotakin, uutta konepestävää villaa, reilut 100m/50g. Maksoi 2.5e/kerä. Seisoskelin varmaan 10min siinä, ja pyysin myyjää potkaisemaan mut kauemmaksi tiskiltä, mutta kas kummaa, hän ei siihen suostunut ;) Ajatelkaa, langat jäi ostamatta!! (ainakin toistaiseksi). Ohimennen huomasin, että Stockalla on normaalissa myynnissä myöskin Noroa, valikoima ei ollut kovin suuri, mutta kuitenkin, ainakin ruskeata Kureyon Sockia oli. Puikot oli nyt kans edullisesti, 3.0 sukkapuikot 2.5e, mutta mulla kun niitä on jo kaksi paria, jätin ostamatta. Sen sijaan ostin pakkauksen coatsin muliinilankoja, 50 tokkaa maksoi 12.9e, rukoilivat päästä mukaan, ja sitten pakkauksen tylppäkärkisiä isosilmäisiä neuloja.

2 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Hyvä Koira!
Meillä oli siis ennen koirakin ja sille aina sanottiin noin ja lopulta kaikille muillekin....
Olet suoriutunut loistavasti testistä "hullut päivät". Itse ajattelin suoriutua vielä loistavammin eli jättää väliin koko touhun. Katsotaan miten onnistuu, nyt on vasta keskiviikko... noi Noro-sukat on hienoja...

kio kirjoitti...

ai mitä sanoitte? potkaisemisesta?
huomenna aion kyllä ostaa keittiövaa'an sieltä, sellainen vielä taloudesta uupuu