perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Paluu maisemiin

Tänään oli tentti ja eilen sain tietokonepiuhani takaisin! Tulokset tulee vasta 1.5kk päästä eli aika pitkä kärvistely odotettavissa. Uusinta on sitten kuukauden päästä siitä, jos huonosti käy.
Täysin ilman nettiä en yllätys yllätys ollut, mutta kirjastoissa ei voi viettää koneella mitenkään kovin pitkiä tovia eikä se ole samanlaista, kun ei ole omia linkkejä, jokaiseen mestaan pitää erikseen loggautua yms epämukavuuksia. Pitäisi järjestää muutenkin näitä tietsikkä"laihiksia", esim. antaa piuhat pois viikoksi silloin tällöin, kummasti sitä sais tehtyä esim. käsitöitä :)

Nooh olen tämän kuukauden aikana saanut jotakin aikaiseksi lukemisen lisäksi, yllä komeilee yksi, ei ole tietenkään vielä kehyksissä, sille pitäis ehkä saada ensin pari kaveria samaa laatua, että olis seuraa ja taulut olisi toisiinsa sointuvat. Tuolla kisulla on pulskat kalat masussa!

10 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Ooo, mikä kissimirri!
Hm... Jos nyt tentti meni pieleen, niin seuraavaksi pois sulta nypylätkin. :=/

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kissimirri!

Värttinä kirjoitti...

Osuin iltapäivällä taloon, jossa tenttisi oli ja heti arvelinkin, että varmasti nettilakkosi loppuu tähän :-) Toivottavasti kuukauden tsemppailusi tuottaa toivotun tuloksen!
Kisu on hauska, tuossa on yksi käsityölaji, jota itse en ole koskaan kokeillut. Ehkä joku päivä?

Niina kirjoitti...

Upean näköinen, mistä ohje?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihana kissa!

Tuula kirjoitti...

Hieno kissa. Hmmmm ja manteleitakin. Minä olen tasan kolme tehnyt, mutta eihän ne vielä näytä ollenkaan manteleilta, pitäis varmaan harjoitella sitäkin.

Kaisa kirjoitti...

Onpas söpö kissa!

Kaijaleena kirjoitti...

Tenttitaukosi on sitten loppu, kävin pari kertaakin katsomassa, kun ei aina muista mitä missäkin lukee. Nyt tulin kun olit blogissani paljastunut villakintaan tekijäksi ja nuo kintaat jossa on eriväriset peukun kärjet googletin kai kuvana esille, mutta en hoksannut niiden olevan sinun tekemät. Videoista päätellen neulaamme eri tavalla vaikka lopputulos on sama. Minulla on aina kolme lankaa peukulla, opettelin Krista Vajannon videoiden pohjalta.
Kiitos siitä neuvosta, että päät voi jattää jos huovuttaa. Nopeuttaa aika lailla kun ei tartte letittää päitä yhteen.
Niin tuo kissa, aivan hurmaava! Nypläyksen taitoa minulla ei ole, mutta joskus tulen lähtemään kurssille.

Milla kirjoitti...

Tosi hieno kissa!

kio kirjoitti...

kiitos kaikille kommenteista!

anitta, nypylät eivät olleet nyt pääsyyllisiä :)

nina, sain opettajalta nypläysryhmässä, en osaa tarkemmin sanoa.

Tuula, eikö ole sanottu että pitää tehdä 1000 ennenkuin sujuu :) Mantelit on kivoja, niitä on monissa ohjeissa vaikkapa ihan yksittäisenä koristeena jossakin.