maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Pakkaskauluri

Lankana käytin samaista Queensland Collection Kathmandu DK:ta kuin toissapostauksen puseroonkin. Jos alkaa harmittamaan, että jätin puserosta poolokauluksen pois, niin tuo sen hyvin korvaa. Menekki kaksinkertaiselle langalle 98g ja puikot 5.0mm, ohjeessa yhteensä 7 mallikertaa, mulla 6. Malli löytyy ravelrystä A Very Braidy Cowl ja tämän inspiraationa on 16 Sixteen Cable Hat. Ja sehän olisi mun to do -listalla myös. Palmikot tekee tästä tekeleestä paksun ja lämpimän, ja lanka on pehmoista, joten ei tunnu ollenkaan tönköltä. 
Omaan päähän tuntui vähän tiukalta, mutta tuon poitsun päällä näytti ihan hyvältä piponakin ;) Harkitsin napitusta, mutta en sitten jaksanut ylimääräistä säveltää. Ei voi kyllä laittaa päälle, jos on värjäävämpää meikkiä kuten huulipunaa, lähtee nimittäin sen sileän tien. 

Tänään oli eka kerta uintikurssia (tekniikka 1). Ihan uskomattoman vaikeaa hengittää veden alla ulos nenän kautta... Vieläkin röyhtäyttää uimahallivedellä, sitä tuli sekä nieltyä, että vedettyä henkeen ja onteloihin. 

5 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

hahaa! mä kävin tekniikkakurssin viime keväänä :) se on ihan kamalaa!! lisäks näyttää pandakarhulta loppupäivän niiden lasien takia... muistan jonkun tunnin kun vedin monta kertaa vettä sisääni, ihanaa. jossain vaiheessa alkoi tulla kammo laittaa naama veteen. kiva. sitten luin, että uimahyppäjille tulee hyppykammo ja rauhoituin. aina on joku kammo... omelukonekauhu...

seijastiina kirjoitti...

Kunnon kauluri, hyvä!
Mukavia asioita blogissasi, kun löydän jostain aikaa, tulen uudestaan ♥

Milla kirjoitti...

Magee, niinkuin oli paitakin! Ja näyttääpä muuten kauniilta sun huulet tossa ekassa kuvassa, katopa. :)

kio kirjoitti...

mokkakissa, pääsitkö siitä kammosta vai pitääkö mennä seuraavalle kurssille?:)

seijastiina, kivaa ku tykkäsit!

Milla, kiitti :)

upa kirjoitti...

Ihana neule!