perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Sataako täällä..?Lexan antibiootti ehti mennä muutaman päivän nestemäisenä kun tuli tieto, että bakteeri on sille osittain vastustuskykyinen, eli nyt syödään tablettimuotoista vahvempaa lääkettä kahdesti päivässä 3vko. Tabletti pitää jakaa, mutta vaikka jakouurre on, tuuppaa hajoamaan useampaan osaan, eli samalla annostelukerralla taistellaan kaksi kertaa. Ruoka toistaiseksi maistuu, mutta Kukalle maistuisi vielä paremmin, se melkein onnistuu työntämään Lexan naaman sivuun. Pissa tulee (kopkop) paremmin. Toivottavasti ei tarttis leikata...

5 kommenttia:

Sanna Kangasalta kirjoitti...

Kuten viikko sitten keskustelimme, lääkkeen anto ei ole kivaa.. Toivottavasti lääkitys puree ja ei tarvita leikkausta! Virtsakivillä on ikävä taipumus uusia, kysy vinkkejä lääkäriltä kun käytte kontrollissa.

Kuvasarja on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Tuitui,pikaiset paranemiset söpölle kisulle! :)

kio kirjoitti...

Sanna, ei meillä aivan niin hankalaa (vielä) kuin siinä tarinassa ;) Kiitos!

Anonyymi, kiitos toivotuksista!

amuk kirjoitti...

VOI KUN KURJA LUKEA ETTÄ SÖPÖLLÄ KISULLASI ON PISSAVAIVOJA.YRITÄN LOHDUTTAA JA KERTOA ETTÄ MEIDÄN VIIKARIMME ON KÄRSINYT MUUTAMA VUOSI SITTEN SAMASTA VAIVASTA JA RUOKAVALIO-HOITO AUTTOI TÄYDELLISESTI.JOUDUMME YHÄ EDELLEEN VÄLILLÄ OSTAMAAN HÄNELLE KALLIITA "SULATUSNAKSUJA" ,MUTTA PAHEMPAA PISSAVAIVAA EI OLE ENÄÄ TULLUT TUON ENSIMMÄISEN KERRAN JÄLKEEN.TULEHDUS ON MYÖS PYSYNYT POISSA.SYÖTÄMME HEILLE(2 KISSAA) MYÖS ENNALTAEHKÄISYYN SOVELTUVIA NAKSUJA AINA VÄLILLÄ KUURILUONTOISESTI.NÄITÄ SAA MYÖS ELÄINLÄÄKÄRILTÄ AINAKIN TÄÄLLÄ TURUSSA OSTETTUA.POJAT ON PYSYNEET NÄILLÄ KONSTEILLA TERVEINÄ JA SUURIMMAN OSAN AIKAA SYÖVÄT IHAN TAVALLISTA RUOKAA.PIKAISTA PARANEMISTA POTILAALLE JA POTILAAN PERHEELLE,KOITTAKAA OLLA HUOLEHTIMATTA LIIKAA,MIKÄLI MAHDOLLISTA :)

kio kirjoitti...

amuk, kiitos viestistä. Hyvä kuulla, että toivoa on :)