torstaina, joulukuuta 15, 2011

Lexan tilanne

Katselen vanhoja valokuvia Lexasta ja itkeskelen. Lexa on kolmatta päivää pieneläinsairaalassa teho-osastolla nesteytyksessä ja on tosi heikossa kunnossa. Arvelivat, että taustalla krooninen munuaisten vajaatoiminta, joka pahentunut jostain syystä ja kun ei tiistaina ollut mitään syönyt tai juonut, niin kuivui pahasti. Toisessa munuaisessa on kiviä, tukkivat? tulehduttivat? Maanantainta käytiin siellä kun oli paha ummetus ja siellä annettiin lääkettä ja nestettä nahan alle. Seuraavana päivänä kun tulin töistä, niin monta ruiskullista annoin vettä ja kun ei siitä yhtään piristynyt, eikä vatsa ollut edelleenkään toiminut, toimitin sen takas sairaalaan ja hänet otettiin osastolle. Eilen, kun käytiin sitä katsomassa, niin ei jaksanut pitää päätä pystyssä, mutta vähän kehräsi. Tänä aamulla lääkäri soitti, että Lexa oli vähän piristynyt ja hieman syönytkin, munuaisarvot oli menossa parempaan suuntaan. Iltapäivällä kävin katsomassa ja Lexa-parka oli taas melkein tiedottomassa tilassa, ei kehrännyt eikä varmaan edes tunnistanut.
Mulla on mennyt aika lailla toivo, että hyrinäkone enää parane, niin surkealta hän tänään näytti.

9 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Voi Lexa raasua. Ja voi sinua raukkaa. Toivon parasta ja toivotan sinulle voimia! Tuli niin surkea fiilis mullekin tuon Lexan kohtalosta...

KristiinaS kirjoitti...

Voi sun kanssas. Halit sulle ja silitys Lexalle.

Anitta kirjoitti...

Voi surku. On sulla nyt murhetta, toivottavasti Lexalla ei kuitenkaan ole kovasti kipuja.
Jaksamista.

ArualMaria kirjoitti...

Voi surku! Täälläkin kuulostellaan sydän sykkyrällä. Voimia.

ampiine kirjoitti...

Oi ja voi. Toivotaan kuitenkin parasta. Kurjaa joka tapauksessa. Jaksuja.

Sanna Kangasalta kirjoitti...

Jaksamista! Ymmärrän fiiliksesi ihan liian hyvin, koska Emmikin sairastui.. Joku tulehdus löytyi, oksensi ja ripuloi. Kaiken lisäksi en ole kotona hoivaamassa nukutuksesta heräilevää Emmiä, vaan hyvän ystävän lapsia hoitamassa. Vesa parka vastailee jatkuviin puheluihini ja vahtii tokkuraista kissaa!

mokkakissa kirjoitti...

Ou God! Olen ollut samanlaisessa tilanteessa... Elämä on just tätä. Kissoilla munuaiset on niin heikko kohta. Toivotaan parasta!

Angelique71 kirjoitti...

Voi mussukkaa! Meillä katti hermostui kuluneella viikolla elämänsä ensimmäisen kerran likaisesta hiekkalaatikosta ja kävi pissimässä meikäläisen sänkyyn... ja minä heti huolehtimaan että onko herralla jotain pissavikaa, kun ei ikinä ennen ole tuommoisia tehnyt. Mutta pirteältä vaikuttaa. Voimia sinulle ja pikaista paranemista Lexalle, tsemppiterveisiä meidän lajitoverilta!

kio kirjoitti...

kiitos kaikille kommenteista!

Sanna, jaksamista teillekin! Mitä varten Emmi nukutettiin? Miten Emmi jaksaa?

Angelique71, mä hankin 2 laatikkoa heti kun huomasin,että levottomaksi alkaa käydä pyöriskely laatikolla ja vaihdoin vanhan haisevan uuteen samasta syystä.