maanantaina, joulukuuta 05, 2011

Makeaa masu täyteen

Äsken olin työväenopiston Konvehteja ja makeisia -kurssilla (Janni Vanhanen). Epäilisin, että en katsoisi makeaan päinkään jouluun asti. Oli ne hyviä, mutta liikaa on liikaa, uskokaa tai älkää :)
Polka-karkkien valmistus, aivan ihanasti tuo massa muuttui kiiltäväksi..
Ja valmiina
Nekkujen annostelu
Nuo on minun ja parini valmistamat konvehdit rommi-tryffelimassatäytteellä, näistä tykkäsin tietenkin eniten ;) Aika työläiltä tuntuivat ensikertalaisista, vaikkei nyt mitään mahdotonta. Suklaan temperointi on aika mysteeri, lämmität ja jäähdytät ja taas lämmität. Kunnon lämpömittari pitää olla.
Karpalososetäytteiset valkosuklaakonvehdit
Happamat remmit olivat niin yllätyksellisen happamat, että meinasivat mennä väärään kurkkuun, mutta hyviä olivat kun tottui.

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Oijoi mitä ihanuuksia! Nuo happamat remmin jäivät kiinnostamaan, kaupan happamat eivät ole hapanta nähneetkään, oli sitten mikä makeinen tahansa! :)

Altocumulus kirjoitti...

No vau mitä taidonnäytteitä, vähän alkoi tehdä mieli suklaata ja karkkia just nyt..

galameli kirjoitti...

Ihana postaus! Ammattimaisen näköistä jälkeä.

ArualMaria kirjoitti...

Ooh, mahtavia herkkuja! Uskomatonta, että noi on itse tehtyjä.

juuli kirjoitti...

Ohoh mitä taidonnäytteitä! Saisipa maistiaisia.

Eua kirjoitti...

Ihanan näköisiä tosiaan!
Kuumaa hommaa polkkagrisien teko. Tanskan reissulla viime kesänä päästiin kokeilemaan. Mutta tanskanmaalla kuulemma ihan koululaisten iltapäiväkerhoissa moisia tehdään. Huh!
Lapset sitten innostuivat ja saatiin mm. vaaleanpunaisia, lakritsinmakuisia polkka-karkkeja :-)