tiistaina, helmikuuta 19, 2013

Pipo ja synttäriarvuuttelua

Eli tuollainen tuli mun Rikkeesta, ja nyt kasassa on koko setti paita, tuunattu kauluri ja pipo (+ 9g lankaa jäljellä). Kapeampi osa on 3.0 puikoilla, leveämpi 4.0. Rupesin kaventamaan, kun 19cm oli neulottu, 104s kuten ohjeessakin, mutta ohuemmat puikot. Lanka on Queensland Collection Kathmandu DK. Kauluri on tämä, mutta umpinaisena oli pölyttymässä hyllyssä, joten purkasin sauman ja tein napillisen version. Nyt on tauotta käytössä, samoin kuin pipo. 

Ja 24.2. blogini täyttää pyöreät 5 vuotta, minkä kunniaksi järjestän pienen arvonnan. Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka heittävät jonkun arvauksen mun lankavaraston määrästä. Lähimmäksi arvannut voittaa jotain käsityöaiheista + kaikkien kesken arvon lohdutuspalkinnon.

12 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mulla on ihan saman näköinen harmaa Rikke viimetalvelta. Mainio malli! Veikkaisin,että varastollasi on massaa 12kg. :)

Kati kirjoitti...

Kamalan hankala arvata toisen lankavarantojen määriä... kun se omien arviointikin on vähän sitä mitä on ;) Syksyllä punnitsin kaikki lankani, oletin että puhutaan jostain 4 kilon varastosta. Tosiasiassa sitä olikin 9,8 kg eikä niihin oltu edes laskettu kahta jätesäkillistä "perintävillaa" (niistä tullee se toinen kymmenkiloinen vielä, mutta eihän näitä lasketa)

Veikkaan siis että sinulla on lankaa yhtämoinen määrä kuin itselläni oli kun ei parempaakaan arvioita osaa nyt heittää ;) eli 9.8 kg

KristiinaS kirjoitti...

Kaksikymmentäkolme kiloa seitsemänsataaviisikymmentäneljä grammaa (23,754).

Anitta kirjoitti...

Mitähän tuohon arvaisi laittaa. Jos vaikka 17 kiloa.

-maiju- kirjoitti...

Villi arvaus: 16,2 kg

Angelique71 kirjoitti...

Ei uskalla arvata, jos vaikka käy niin että saa palkinnoksi lankaa... Mutta sanotaan nyt kuitenkin vaikka 14,780 kg. Oletan siis että olet jokseenkin kohtuuden ihminen. Terveisin Nimim. omaa varastoa n. 32 kg ;)

Pirkko kirjoitti...

Minä arvaan 30 kg.

Tiedän että helposti kertyy paljon, kokemusta omaavana, omiani en ole edes yrittänyt punnita

Milla kirjoitti...

Miten mun arvaus ei nyt näy tässä, vastasin siis että 43kg :)

Beate56 kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaalle blogillesi.
Arvaukseni on 18,550 kg

Tanja kirjoitti...

Onpa tyylikäs setti!

Arvaukseni on 20 kg.

Kikka kirjoitti...

35 kg

Pirena kirjoitti...

Arvaisin että 41.7kg.