perjantaina, syyskuuta 20, 2013

Vapaapäivän puuhastelua

Tällä hetkellä teen 4-päiväistä työviikkoa ja perjantait vapaat. Mun piti mennä jumppaan ensin aamulla ja sitten iltapäivällä, mutta kummallakaan kerralla ei onnistunut. Jotain hyödyllistä sentään sain aikaiseksi, ruuvasin näiden töiden kehykset auki ja pesin lasit. Vuosien saatossa pölyä on päässyt sisälle asti, ja lisäksi työt jotenkin *hikoilivat* ja niiden ympärillä oli sädekehä. Ensiyrittämällä ei onnistunut, huomasin pistettyäni kehyksen taas kasaan, että sisälle oli päässyt jotain nöyhtää ja eikun alusta.


Nämä työt on muuten tehty venäläisellä nauhapitsitekniikalla, harjoitustyöt työväenopiston kurssilla. Ja kehykset on Umbran, ovat muuten tosi kätevät, mutta näitäpä ei enää mistään saa. Tämän parin olin aikoinaan ostanut Hulluilla Päivillä.

Toinen hyödyllinen juttu on ollut heprean kertausta, viimeksi taisi olla syksyllä 2010, kun kävin Israelissa. Varmaan 2-3tuntia pelailin tällä sivustolla, ihan mukava tapa kartuttaa sanavarastoa. Tuolla on tosi monta kieltä mitä voi harjoitella. Totesin, että tuttuja sanoja osaan vielä lukea, ja uusista nyt muistan ainakin "munakoison" ja "valkosipulin" :)

Nyt pitäisi pakkailla huomista helmikurssia varten..

2 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Kauniita nypläyksiä!
Antoisaa helmikurssia.

kio kirjoitti...

Pirkko, Kiitos!