torstaina, syyskuuta 19, 2013

Yllätyksiä

Kävin tänään nypläyksessä ja pääsin aika hyvin eteenpäin, enkelin rinnus edistyy, kohtapuolin alkaa manteliurakka. Sovin parin nypläystä aloittelevan kanssa, että myyn heille osan mun nypylöistä. Että osaan jostain jopa luopua ;) Harvinaista mutta totta!

Kun olin tulossa kotiin, äklöä äklömpi yllätys odotti meidän eteisaulassa (ulko-oven takana eteinen, josta lähtee ovet kolmeen asuntoon). Sellainen 1,5m x 1m pläntti täynnä ripulilammikoita. Yhdessä asunnossa asuu koira, joka ilmeisesti osaa avata oven, nyt ovi oli auki ja kehtasi mulle vielä haukkua ;) Sanoin, että pitäisi turpansa kiinni ja pistin oven kiinni ja sitten lappua omistajan oveen. Nyt onneksi näyttää olevan paikat siistinä ja tila tuulettumassa.

3 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Voi koiraparka. Varmaan ollut kamala kiire ulos eikä päässyt rappua pitemmälle. Toivottavasti omista ei moittinut koiraa, vaan siivosi jäljet ihan hissunkissun.

kio kirjoitti...

Juu, eihän se koiran vika ollut, sillä oli hätä ja hädässä kaikki keinot on sallittuja. Ei kuulostanut siltä, että olisi moittinut, kommentoi vaan.

KristiinaS kirjoitti...

Yäks.