perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

lisää keskeneräisiä

Mulla on todellisia ongelmia arvioida neulakinnaslapasten kokoa, siis aloitusvaiheessa. Sitten kun on aloittanut ja huomaa niiden olevan liian isot, ei millään raaski aloittaa alusta. Purkaminen tässä lajissa ei tule kysymykseen, varsinkaan karhealla langalla. Tove on kyllä huopuvaa eli voi olla että hieman kutistuisi pesussa. 4 lenksua peukalolla eli aika paksut tumput. Mun ei pitänyt nyt tehdä mitään neulakinnasjuttuja, mutta kun lentomatka oli tulossa, puinen neulakinnasneula ainakin menee kaikista tarkastuksista läpi. Paluumatkalla uskalsinkin jo viedä bambuiset sukkapuikot koneeseen (edellisen postauksen sukat).

Ja tässä selätin kärkialoituksen ensimmäistä kertaa. Äsken surffailin netissä etsimässä ohjeita sopivaan kantapäähän. Tässä sukkaversiossa raidat menee ihan eri tavalla, kun kerran toinen neulotaan kerän sisältä ja toinen ulkoa.
Ja mitään valmista tässä taloudessa ei vielä ole...

5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Nykyisin minä pesen koneessa neulakintaat, tulee pehmeämmät ja lämpimämmät kun ne vähän vanuttuu.

Anitta kirjoitti...

Kivat sukat tulee noinkin päin.

kio kirjoitti...

Tuula: Millä pesuohjelmalla peset? Ilmeisesti et yhtään yritä kutistuttaa?

Anitta : kiitos :)

Tuuka kirjoitti...

40 asteisen pyykin sekaan laitan nuo. Kyllä ne hiukan kutistuu siellä. Paljonko, riippuu tietty käsialan löysyydestä. Nykyisin teen tarkoituksella hiukan löysempää, ja hiukan takoitettua isommat.

kio kirjoitti...

Tuula: Kiitos! Katsoin sun sivulta peukalonteko-ohjetta. Iski pieni paniikki, että apua osaanko enää tehdä, katsotaan sitten. En ole vielä aivan siinä vaiheessa..