maanantaina, lokakuuta 06, 2008

Bryggen kukkapitsi -harjoitus

Eilen sain tuon pätkän valmiiksi. Bryggen kukkapitsissä nyplätään 50/2:lla, tossa mulla on vanha kuiva Tampella 70 = Pella 70, joka on 3 säikeinen, inauksen paksumpi ja jäykempi. Ostin eilen toiselta kurssilaiselta Bockens 50/2 aloitetun puolan, joten seuraava harjoitus tulee olemaan oikeanpaksuista. Täytyy sanoa, ettei tämä ole mun "juttu". Vaikka venäläisessä nauhapitsissä joutuu kauheasti koukkuamaan, ei sentään tarvii katkoa ja puolata lankoja koko ajan kuten tässä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kauniin näköinen tuo. Minäkin olen taas saanut kiinni nypläysinnostuksesta. Olihan tuo jo aika pitkään kateissakin. Mitään valmista ei tietenkään vielä ole, mutta toiveissa on että ennen joulua saisin tuon enkelin tehtyä

Anonyymi kirjoitti...

Pitsi on kuitenkin kaunis, vaikka lienee työläskin.

kio kirjoitti...

täytyy vielä keksiä minne tuon laittais. olis ihan kiva jonkun laukun päällä, mutta kun en omista moisia. Tuula, onko isokin enkeli?
Anitta, kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Työn alla on enkeli Gabriel, joka tärkätään valiima, reunaan ja helmaan tulee kultalankaa. Varmaankin olet mallin nähnyt. Olisiko tuon korkeus jotain 15 cm

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kaunis pitsi!!

kio kirjoitti...

tuula, en kyllä saa päähäni mikä malli se on, mutta näytät sitten kun on valmis

pirjo-riitta, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pitsi! Bryggen kukkapitsistä aion pysyä erossa ainakin toistaiseksi. Tänään pitäisi valita seuraava työ, mutta epäilenpä, että se tulee olemaan taas joku liinan reunapitsi. Venäläinen nauhapitsikin on yksi vaihteoehto.

mcsayne kirjoitti...

replica bags review replica bags blog replica bags blog

shouseson kirjoitti...

our website website here YOURURL.com Balenciaga Dolabuy you could try this out anonymous

neausley kirjoitti...

check this link right here now gucci replica bags navigate to this web-site pop over to this site pop over here my blog