sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Häälahja




Eilen oli H:n ja R:n häät ja tämä oli lahjani. En ole vielä kuullut palautetta, mutta toivottavasti on mieleinen ;) Aurifil lankana, neulat fiiliksen mukaan. Tuo ruskea taustalla on mun jakkara, tarjottimen lasi on kirkas. Täytyy sanoa, että tarjottimen kasaaminen ei ollut helpoimmasta päästä, ehdin soittaa Pirkollekin itku kurkussa ;) Mutta todennäköisesti toisen tekeminen sujuisi jo helpommin.

16 kommenttia:

ritvis kirjoitti...

Aivan ihana :)

Hepsi kirjoitti...

Upea lahja!

Birgitta kirjoitti...

Tosi hieno lahja. Mullakin on nuo kirjainmallit. Pitänee joskus kokeilla niitä.

Pirkko kirjoitti...

Tuli hienot! Kyllä saajie täytyy olla tyytyväisiä.

Anama kirjoitti...

Onpa hieno lahja! Nypläysjälki kaunista ja lopputulos tasapainoinen.

KristiinaS kirjoitti...

Voi kuinka kaunis ja herkkä lahja!

Sanna Kangasalta kirjoitti...

Kyllä siitä tuli kaunis!

MariL kirjoitti...

Ihana lahja!

Leena kirjoitti...

Kaunis!
Minulta viikonloppuna kysyttiin, että mitä käsityölajia et osaa. niin muitta mutkitta vastasin että nypläystä. Näitä sinun kauniita nypläyksiä katsellessa aina pikkuisen kadehdin, mutta ei voi mitään. Tuohon taitoon on pitkä tie, joten prvain ihastelen.

Irma kirjoitti...

Menin ihan sanattomaksi, siis aivan upea lahja! Olet taitava!

kio kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista kommenteista :)

Mamma A kirjoitti...

Moi!

Onko nuo tarjottimen reunat&lasit valmis paketti vai itse tuunattu?

kio kirjoitti...

mamma a, se on valmis setti, lasi on kirkas, alla on mun ruskea jakkara. Esim. http://www.kloeppelshop.de/ tilausnumero 58016

Playstoreforpc kirjoitti...

Swipe left from the Snapchat home all4webs.com/ display for Tale Web page. Official Website And a swipe once again mosts likely to Snapchat Latest Version Download & Install on PC, APK the Discover web page.Lenses are Snapchat real-time unique impacts that get included when Snapchat APK you pose for the snap.

Anonyymi kirjoitti...

if you want to ask for a pickup, Download Kodi you're mosting likely to have to manually enter your location. Set up Kodi on iphone 9 and also more recent Get More with Jailbreak making use of cydia. If you do not have a jailbreak Kodi and would love to install Kodi on iOS without Jailbreak.

Anonyymi kirjoitti...

Todos os novos e antigos série de televisão soapsand web a partir de famosos canais de televisão brasileiros assistir a qualquer hora em Quanto Mais Vida Melhor Completo online Novela exclusiva da Tv Globo.