tiistaina, kesäkuuta 28, 2011

Röyhelöä

Tämä pusero valmistui alusta loppuun meidän bussikiertuematkalla. Olen oikein tyytyväinen; ainoa, että tein tätä niin antaumuksella, että mun kyynärvarsi kipeytyi ja viimeiset parikymmentä senttiä piti tehdä pienissä erissä, jotta ei kipeytyisi pahasti. Kyynärvarsi vieläkin vihoittelee mutta lievemmin.
Lanka: Dropsin Alpaca vajaa 400g
Puikot: 4mm ja 5mm

Tein hihat ja alaosan hiukan pidemmäksi, en ole vielä pessyt tätä ja oletan, että vielä venyvät jonkin verran. Valokuva heti tuoreeltaan paluumatkalla laivalla :)

9 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Wau, upea!

mokkakissa kirjoitti...

Onko lanka tuplana vai yksinkertaisena? Kuuma? Kylmä?

Anitta kirjoitti...

Kaunis puser ja kiva kaarroke.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero... Mulla taitaa olla Dropsin Alpacaa jonkin verran jossain... ;D

kio kirjoitti...

kiitos kommenteista!

Mokkakissa, ne röyhelöt on tehty yksinkertaisella langalla ja isommilla puikoilla, muu kaksinkertaisella. Alpaca tuntuu miellyttävältä ihoa vasten (paitsi kuten ilmeni kaula-aukko paljasta ihoa vasten), en usko että on kuuma

Altocumulus kirjoitti...

Voi kun kaunis, nuo röyhelöt on tosi kivat.

Pirkko kirjoitti...

Olipa yksinkertainen konsti tehdä röyhelö. Ajattelin ensin, että siinä kohdassa on lisätty silmukoita sitten kavennettu.

kio kirjoitti...

altocumulus, kiitos!

Pirkko, olet ajatellut oikein. Paitsi se mitä mä sanoin yllä, niin röyhelön kohdalla tuplataan silmukkamäärä ja kavennetaan puoleen taas sitten. Mutta röyhelöstä olisi tullut liian paksu kaksinkertaisella langalla.

Mallaviri kirjoitti...

Tosi kaunis!!