tiistaina, elokuuta 16, 2011

Hexoja
Aika näyttää mitä näistä väriltään yksinkertaistetuista afrikkalaisista tulee. Olisko nyt n. 60 kasassa...

8 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Voi ei. Afrikan kukkia. tästä ei tule loppua... Mikä lanka toi on? villa? virkkaus nielee ihan kamalasti lankaa... toisaalta sitä kyllä on.

Birgitta kirjoitti...

Noi on hienoja. En ole tuollaisista ennen kuullutkaan. Mistä noihin löytyisi ohje? Noistahan saisi vaikka mitä kivaa aikaiseksi. Mun mielestä noi on kivempia kuin isöäidin neliöt. Kisu on niin ihana:) Jään innolla odottamaan lopputulosta.

kio kirjoitti...

mokkakissa, liukuvärjätty ruskeissa/punaisissa sävyissä on schoppelwollen zauberball ja valkoinen on dropsin fabel. Sukkalankoja molemmat, eli vähän polyamidia mukana. Lankaa kyllä on, mutta nämäkin ostin varta vasten tätä projektia varten, niinpä niin.

Birgitta, kiitos! kun klikkaat mun tekstissä korostettua *afrikkalaisista* sanaa, niin aukeaa ohje.

Sonja kirjoitti...

Ihastuin jo noihin yksinkertaistettuihin kukkasiisi, mutta nuo ohjeessa olleet olivat niin herkullisen värisiä. Täytyykin kokeilla osaisko tällainen vähemmänvirkannutkin tehdä...

Eilen ihastelin pitsejäsi, alkoi sekin mieltä kiihottamaan, mutta pitäisi pitää joku raja noissa työväenopiston kursseissakin! :)

mokkakissa kirjoitti...

hihhii hienoja ne on, illalla pimeässä en nähnyt, että punaruskeiden värit vaihtelee... aika kauniita ja iso kasa. kai se on pakko...

helena kirjoitti...

Kauniita! Hassua, että vasta pari päivää sitten törmäsin ekan kerran noihin afrikkalaisiin kukkasiin ja hehkuttelin niitä jo virkkaavalle työkaverillenikin. Ja nyt heti törmään niihin uudestaan;) Niitä voi tosiaan näemmä tehdä vähemmilläkin väreillä, kiitos vinkistä!

kio kirjoitti...

Sonja, nää on aika helppoja tehdä, ja ohje on perusteellinen. Ai onko kursseissa joku raja ;)?

Mokkakissa, kuvakin vähän latistaa noita värejä, livenä eron huomaa helpommin. Sä näemmä jo aloititkin virkkauksen, et näitä kuitenkaan :)

Helena, kiitos! Aika useinkin käy niin, että jotain tiettyä mallia yhtäkkiä alkaakin tulla joka paikassa vastaan. Ravelryssa tällä ohjeella on tosi paljon erilaisia versioita. Lasten leikkipallo on hauska. Kovin monivärisenä voi tulla turhan levoton vaikutelma (+ liikaa pätkiä pääteltävänä).

Pirkko kirjoitti...

Kauniita tilkkuja. Kapiokirstu ry:n työpajapäivillä voi kyseistä tekniikka opiskella ihan kädestä pitäen 27.-28.8.2011 www.kapiokirstu.net