sunnuntaina, maaliskuuta 24, 2013

vaihto googlereaderista ja Kukan kuulumiset

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

yllä oleva teksti, koska Bloglovin vaatii tuon laittamisen, että pääsisi omaa blogia hallinnoimaan.


Kukkis on ollut aika surkeana hammasoperaation jälkeen. Kyllä niitä hampaita tarvitaan, vaikka eläinlääkärin mukaan kissa pärjää ilman. Jos aiemmin on ollut jotain yritystä pureskella raksuja, niin nyt niitä vain niellään. Kukka kantoi tosi pitkään meille kaunaa siitä, että yritettiin laittaa sitä geeliä hänen suuhunsa. Nyt taitaa assosioida meidän sängyn *kidutukseen* ja tulee sinne vain suuressa nälässä, muuten ihan turha kutsua ja taputella sänkyä. Taidetaan jättää edelleen hampaat harjaamatta, jos halutaan, että se on kaveri vielä. Oksentelua ollut vähän vähemmän alkuun, mutta nyt sitä on taas alkanut tulla.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Voi pikku Kukka ressukkaa. Kyllä hampaita tarvii sanoo nimimerkki kokemusta on: yks poskihammas multa poistettiin ja on niin huono nyt syödä ku ei voi purra.
Eiks kissalle saa tekareita;)?

galameli kirjoitti...

Mikäs Kukan hampaita vaivaa?

Profiilikuvani kissalta jouduttiin poistamaan kaikki poskihampaat vuosia sitten. Se syö sujuvasti mitä tahansa, paljon paremmin kuin kipeillä hampailla. Jotkut pienet ja kovat raksut jäävät kyllä väliin, mutta esim. Royal menee helposti alas ja kissa voi paksusti.

kio kirjoitti...

Kristiina, niinpä ja riippuu mikä hammas, jos sivuhammas, jonka päälle ei ruoka ikinä osu, niin ei kai sillä merkitystä

galameli, kukalla on hammassyöpymiä, ilm aika yleinen kissoilla. Mitä royalia oot antanut?

galameli kirjoitti...

Aiemmin syötiin Sensitiveä, mutta nyt Lightia. (Tajusin joitain vuosia sitten, että Mytyn jatkuvat ja selittämättömät vatsavaivat johtuivat rasvasta ruoassa.) Märkäruokia vatsa ei kestä, mutta olen keittänyt broilerin jauhelihaa, se on helppoa syötävää.

Aika monia raksuja Mytty pystyy syömään, mutta tiettyjen laatujen kanssa se luovuttaa. Esim. James Wellbeloved ei enää onnistunut hampaattomana. Välillä kokeilin murskata raksut ja laittaa mukaan vettä, mutta tämä ratkaisu ei kissalle kelvannut.