sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2008

pari keskeneräistä

Esittelen tämän vauvan haalarin tässä vaiheessa, sillä on nimittäin hyvät mahdollisuudet ufoutua, viimeistely ei ole mun vahvimpia puolia.
Nämä "banaanit" ovat sen sijaan edistyneet viime päivinä. Täytyy selvittää minkä pituisista sukanvarsista saaja tykkää, jos lyhyistä, loppu häämöttää hyvinkin äkkiä.
Menin eilen klo 23 nukkumaan, heräsin pirteänä klo 7. Nousin ja rupesin neulomaan + kuuntelemaan netistä äänikirjaa (Librivox). Sitten rupes taas väsyttämään n. klo 9 ja seuraavan kerran heräsin klo 13. Nyt tuolla jauheliha odottelee muuttumista lihapulliksi. Ja jos saan aikaiseksi lähteä kauppaan, illan ohjelmaan kuuluisi rahkan teko (ja siitä rahkasta sellaisia makeita rahkaleivonnaisia). Mun ruuanlaittovillitys sen kun jatkuu, kummallista...

6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Mulla oli vähän samanlainen aamunokostelu, tosin vähän oudoista syistä. Eli illalla nukkumaan klo 24 jälkeen, aamukaffeet klo 6 paikkeilla, sit aamunokoset ja ylös klo 11.05.
Siis iltavalvomisen syy oli juopon ja sammahtaneen naisen liikahtelujen seuraaminen tuttavani rapussa klo 20-24. Neljässä tunnissa oli päässyt noin 4 askelmaa kohti kotiovea. Naapureiden auttamisyritykset saivat aikaan vain raivonpuuskia.

kio kirjoitti...

no voihan nenä, ei ole kiva tapa viettää iltaa. Aamulla mun uni oli jkv katkonainen kun kukka yritti puskea koko ajan, halusi niin huomiota. pelkäsin kerran nenäni puolesta, kun koko voimalla puski alhaalta suoraan päin

Anitta kirjoitti...

Torstaina (26.6)olis kässäkerhon tapaaminen Haagassa klo 17 alkaen.

kio kirjoitti...

kivaa!

Milla kirjoitti...

Ihana toi haalari! Onko sulla paljon hyviä vauvanvaateohjeita? Mun pitäis aktivoitua tekemään jotain villavaatteita varmaan jossain vaiheessa, mutta kun ei oo viime aikoina ollu yhtään käsityöfiilistä. =( Luulis että nyt olis kiva tehdä kun tulis tarpeeseenkin. En ollu kyllä tajunnu että vois virkatakin, pitää harkita sitä jos jonku kaavan mukaan vaan yrittäis virkkailla tai jotain.

Niin ja hauskaa lomaa! (Soitellaan huomenna, huomasin äsken että olit soittanu, mutta pakko mennä nyt nukkumaan että selvii huomenna töihin..)

kio kirjoitti...

suomenkielisiä on ainakin muutamasta moda-lehdestä ja ostin juuri Novitan muksuekstran joka oli alennuksessa. Se on aina tolleen, kun on ns. "pakko" tehdä, niin ei yhtään tee mieli.
Kiitos! öitä :)