keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

step on, step on

Tässä nämä vihdoinkin ovat, päättelin samantien langat ja kaikki. Raidat on aika hyvin mätsätty, eli ruskeat osuvat kohdalleen ja muut on vastaväreinä :) Lankana Austermannin Step yhtä metriä vaille 100g miesten kokoon, nyt täytyy vaan toivoa etteivät ole saajalleen liian naftit. Itselle muistiin: Baudelaire-sukan ohjeesta poiketen ennen kantapäätä tee sentti pidempään kuin suosittelevat!!
Edelleen Baudelaire -sukan kantapää, 68s. Aloitus Magic cast on. Tehty Addi -pyöröllä 3.0 yhtä aikaa.
Little Knits -kaupasta tilasin muutaman Noro-kerän. Aivan viime hetkellä poistin koristani 10 kerää a 25g angorasekoitusta, vähänkö vaatii itsehillintää ;) Itsehillinnästä voi sitten keskustella, että olisinko tarvinnut edes niitä Noroja...
Sunnuntaina lähden kahden viikon reissuun (kerron myöhemmin lisää) ja nyt pähkäilen kovasti mitä ottaisin matkakäsityöksi. Jotakin sellaista mikä ei vaatisi lisäselvityksiä esim. netistä, ei tarttis sovittaa, riittävän helppoa eikä aiheuttaisi matkapahoinvointia, vaikeata...

4 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hienot! Pitää tosiaan päästä jossain vaiheessa noita hakemaan. =)

Tee itelles matkakäsityönä semmonen tilkkupeitto, ei ainakaan tarvii miettiä mitään tilkkuja neuloessa. Eikä miettiä kummemmin mitä lankaa ottaa mukaan, melkein kaikki käy.

Pirkko kirjoitti...

Salomoninsolmuhuiviin et tarvitse mallia mukaan, kunhan teet vain "solmuja" perä jälkeen, ja mahtuu pieneen tilaan. Aina voi antaa lahjaksi jos ei itse tule pidetyksi.
Toivotan sinulle antoisaa "pitsimatkaa", kulje silmät ja korvat auki, tiedän, että matkoilla on aina tarjolla hyviä ideoita joita voi myöhemmin hyödyntää.
Odotan innolla lomakuulumisiasi, eikä tarvitse itsehillintää ottaa mukaan ollenkaan. Nyt voi hankkia kaikkea kivaa!!!

Tarjuska kirjoitti...

Nyt löysin tännekin. Oli mukava tänään kässäillä siellä yhdessä. :) Taitaa olla eka kerta kun tänne "eksyin". :) Hienot sukat olet saanut aikaiseksi, kun itse en osaa kunnolla edes kantapäätäkään. :) Mukavaa reissua.

kio kirjoitti...

milla: must tuntuu että olen saanut tilkuista tarpeekseni, sen verran niitä olen tehnyt + niitä täytyy yhdistelläkin :)

pirkko: kiitos toivotuksista!

tarjuska: kiitos sinullekin seurasta! :)