torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Ja kilpailun voittaja on

KristiinaS, joka arvasi lankojeni painoksi 28.4kg. Oikeammaksi vaikeaa enää mennä, nimittäin sain 28kg 175g! Kaikenlaista lankaa joukkoon mahtuu, makramenarut (sisal yms) erityisesti painavat kuin synti, mutta äkkiä niistä muistakin kertyy, 100g sieltä ja 50g täältä.

Lisäksi arvontageneraattori arpoi nro 12 eli järjestyksessä se on Pirjo-Riitta! Onnittelut voittajille ja kiitos muille runsaasta osaanotosta ja onnitteluista!

Täytyy sanoa, että olen vähän hämilläni tuosta tuloksesta, luulin varastojani selvästi pienemmiksi ;) Ja eiku kuluttamaan!

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Jösses! Minäkö? On siitä jo aikaa kun viimeksi olen jossain jotain voittanut. Jos se nyt tästä alkaisi voittoputki;)

KristiinaS kirjoitti...

Juu, tulen Ogelin tapaamiseen. Vaihdetaan sitt mantelit ja mitä mä nyt sitt saankaan . . . .

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiva kiva kiva!

Sullahan on valtavat lankavarastot, en ihan osannut oikein kuvasta laskea. ;oDD

Vilijaanan Villaklinikka kirjoitti...

Ohoh, yli 28kg??? Ja mä aattelin että 13kg... O-ou. Nyt en taida uskaltaa edes ajatella oman varaston yhteispainoa! Tosin mullakin tulisi reilun viikon päästä blogin 1v synttärit joten... ;)

Värttinä kirjoitti...

En taida uskaltaa edes harkita omieni punnitsemista, kuvassa lankamääräsi näytti kuitenkin hieman vähemmältä kuin 28 kg!

kio kirjoitti...

kristiina, toivotaan että sun voittoputki on alkanut tästä. Pitäisi vielä tarkentaa, että sain 300g lankaa, joka oli mulle "säilössä" pirkolla, joten sun arvaus on entistäkin oikeampi todellisesta lankamäärästä!

Pirjo-Riitta, se on tosi vaikeata arvioida kuvasta.

Värttinä ja Jaana, rohkeasti vain punnitsemaan ;)