sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Undulaatit

Nyt ovat etanasukat valmiit ja päätelty, kivaa! Yläkuvassa väri on oikeampi, vaikkei aivan oikea sekään. Vielä vähän violetihtavampi pitäisi olla.
Malli: Undulating rib socks Favorite socks kirjasta, 48s
Lanka: Araucania Ranco Solid 50g
Puikot: 2.5 bambusukkikset

Mallikuvio on tuosta kirjasta; koska tiheys ja silmukkamäärä oli eri, en jaksanut taistella kirjan kantapaään kanssa ja tein perinteisesti. Tulee liian vaivalloista, jos pelaa suhteilla eikä tiedä onko onnistunut vai ei, kuin vasta loppumetreillä. 48s on pikkaisen tiukkaa, mutta sukat venyvät parin käyttökerran jälkeen.

Eilen kävin Helsinki Fashion Housen ystävämyynnissä ja ostin 3kg 450g lankaa! Mutta älkää vielä kauhistuko, 3kg niistä ostin toisille :) Ostohimoni tuli näin tyydytettyä, mutta itselle ei jäänyt niin paljoa. Maijaa värjäykseen 25e/kg ei ole pahanhintainen. Sitten ostin Merrelin sandaalit 20e, ja samaisen firman kevyemmät ja raskaammat kävely/vapaa-ajankengät, raskaammat vähän niinkö kevyet vaelluskengät a 30e. Jotenkin en valmistautunut ostamiseen kunnolla, unohdin esim. että siellä useimmissa paikoissa ei käy kuin käteinen, ja lompakossa olevien 30e kanssa ei pääse kovin pitkälle. Joten piti mennä Oulunkylään ostarille nostamaan rahaa, harmin paikka, koska kaikkeen tuhlaantui niin paljon aikaa, etten enää ehtinyt palaamaan Ogelin kässätapaamiseen, missä kävin pikaisesti. Sain Kristiinan tuomiset Tallinnasta, iki-ihanat maustepähkinät ja jätin hänen palkintonsa sekä vaihdettiin Marsun kanssa pesuliinat ja puikot.

Tuolla on aivan mahdottoman hieno ilma, jospa yrittäisin kävelylle upouusissa kengissäni :)

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kivan näköiset sukat!

Maartsi kirjoitti...

Minä ostin keväällä Saksasta melkein 3 kg lankaa, joten ostamasi määrä ei olisi yhtään hetkauttanut, vaikka se olisikin tullut itselle. Olin muuten eilen Nordian neuletapaamisessa ja näin, kun annoit palkinnon Kristiinalle, joten nyt tiedänkin kuka olet! :)

-maria- kirjoitti...

Kiva, että osallistut blogissani olleeseen haasteeseen! Laitathan sitä varten yhteystietosi minulle sähköpostitse: lankatarinoita@gmail.com

Pirena kirjoitti...

Piti oikein lukea pidemmälle takaisinpäin juttujasi, niin kauniita töitä ja mielenkiintoista kirjoitusta.
Kiva kun kävit katsomassa kintaitani.

Christina kirjoitti...

Kivat sukat! Miullakin tuli nuo kokeiltua joululomalla ja sitten ne unohtu postata ja ovat olleet niin kovassa käytössä miehelläni että ehkä jäävätkin esittelemättä.
Kiitos tuosta ed. postauksen jälkkäriohjeesta. Täytyy kokeilla.

mokkakissa kirjoitti...

Olen edelleen jumissa Stieg Larssonissa ja kutominen takkuaa.... Tuo sukkakuvio vaikuttaa käytännölliseltä. Taidan kokeilla. Seurasin jälkiä sun sivuilta Lankammailma Nordian sivuille ja siellä on kuukauden tarjous kaksi kerää kolmen hinnalla !!!!! Kukaan ei ole vissiin huomannut :)